Palvelemme sinua kaikissa tilanteissa

 

Asennus ja huolto

Asennus ja huolto

Asennamme hälytysjärjestelmäsi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Kun asennus on tehty, kerromme, miten kaikki toimii.

asiakaspalvelu ja tuki

Asiakaspalvelu ja tuki

Saat henkilökuntaamme yhteyden aina, kun sinulla on vaikkapa kysyttävää laskustasi, tarvitset teknistä tukea tai haluat peruuttaa hälytyksen.

24/7 hälytyskeskus

Henkilökohtainen palvelu ympäri vuorokauden

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä hälytyskeskukseen. Työntekijämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua nopeasti kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Ohjaa ja seuraa tapahtumia Sector Alarm -sovelluksella

Sector Alarm -sovellus tekee arjestasi hieman helpompaa. Yrityshälytysjärjestelmääsi liitettyjen älykkäiden ratkaisujen avulla voit hallita lukitusta, valaistusta ja muita sähkölaitteita. Saat myös tapahtumalokin luettavaksesi. Tämä on kätevää, jos haluat tarkistaa, milloin hälytys on kytketty päälle tai tai pois käytöstä.

Sector Alarm -sovellus sisältyy hälytyspalveluumme, ja se on saatavana App Storessa, Google Playssa ja Windows Phone Storessa.

sector alarm app stores

sector alarm mobiilisovellus
halytysjarjestelma-asiakaspalvelu-halytyskeskus.png

Henkilökohtainen palvelu ympäri vuorokauden

Hälytysjärjestelmä on yhteydessä 24/7 hälytyskeskukseen. Koulutetut hälytyspäivystäjämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Työntekijämme ovat asiantuntijoita. He tulkitsevat ja hoitavat päivittäin erilaisia tilanteita. Hälytyksen luonteesta riippumatta saat aina tilanteen edellyttämän avun. Sector Alarm pitää huolen sinusta ja työntekijöistäsi ja suhtautuu turvallisuutesi varmistamiseen erittäin vakavasti.

Hälytysjärjestelmäsi on yhdistetty kahdennetulla tiedonsiirtoyhteysratkaisulla (GSM-yhteydellä ja käytössäsi olevalla laajakaistayhteydellä), mikä takaa nopean ja varman yhteyden hälytyskeskukseen.

Havaitsemme tulipalon hyvissä ajoin

Sector Alarmin hälytysjärjestelmään sisältyy aina ammattimainen palohälytysjärjestelmä, jossa savuilmaisimet kommunikoivat keskenään. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikkien ilmaisimien sireenit laukeavat sijainnista riippumatta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun yrityksellä on tiloja useassa kerroksessa.

Savuilmaisin reagoi nopeasti savuun ja lähettää signaalin suoraan hälytyskeskukseen. Kameratunnistimien kuvien avulla hälytyskeskuksen työntekijät voivat varmentaa nopeasti hälytyksen syyn ja ryhtyä pikaisesti asianmukaisiin toimiin.

savuilmaisin piktogrammi

Hälytyspalvelumme

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän myötä saat markkinoiden kattavimman hälytyspalvelun.

 

grid-51-piktogrammi-murtohalytin.png

Suojaa murroilta

Kameratunnistimet valvovat yrityksesi tiloja kattavasti ja hälyttävät nopeasti murtotilanteessa. Jos kameran ottamien kuvien perusteella hälytys todetaan aidoksi, ilmoitamme asiasta välittömästi vartijan lisäksi myös poliisille.

grid-51-piktogrammi-palohalytin.png

Reagointi tulipaloon

Havaitessaan savua savuilmaisin lähettää heti hälytyksen hälytyskeskukseemme. Samalla kameratunnistimet ottavat sarjan kuvia hälytyksen syyn selvittämiseksi.

grid-51-piktogrammi-uhkapainike.png

Hätäpainike

Voit hälyttää apua hätätilanteessa huomaamattomasti ja helposti yhdellä napin painalluksella.

grid-51-piktogrammi-halytyskeskus.png

24/7 hälytyskeskus

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä hälytyskeskukseemme. Työntekijämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

grid-51-piktogrammi-palvelu.png

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti. Me Sector Alarmilla olemme töissä kellon ympäri voidaksemme auttaa sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.
grid-51-piktogrammi-halytyskaynnit-1.png

Ilmaiset hälytyskäynnit

Sector Alarmin asiakkaana hälytyskäynnit ovat sinulle aina ilmaisia, olipa kyseessä aiheeton tai aiheellinen hälytys.

grid-51-piktogrammi-tiedonsiirto.png

Luotettava tiedonsiirto

Kahdennettu tiedonsiirtojärjestelmä nopeaan ja luotettavaan hälytystiedon siirtoon (GSM- ja ethernet-yhteydellä).

grid-51-piktogrammi-murtohalytin (1).png

Tarkistuskierrokset

Hälytystilanteessa vartija tarkastaa tilat, tekee havaintojensa perusteella tapahtumaraportin ja pyrkii estämään lisävahinkojen synnyn.

grid-51-piktogrammi-paikallinen.png

Paikallisesti koko maassa

Sector Alarm toimii useimmilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä alueiden parhaiden vartiointiliikkeiden kanssa ja tunnemme siten juuri sinun alueesi.

grid-51-piktogrammi-lampotilavahti.png

Lämpötilavahti

Lämpötilavahdin avulla voit seurata etänä kotisi lämpötilaa. Lämpötilavahti myös hälyttää hälytyskeskukseen jos lämpötila nousee nopeasti.