Sector Alarm

Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille ympäri Euroopan. Yritys perustettiin Norjassa vuonna 1995. Yhtiöllä on yli 500 000 asiakasta ja se on alansa toiseksi suurin toimija Euroopassa. Voimakkaasti kasvavan yrityksen toimintamaita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Irlanti, Espanja ja Ranska. Sector Alarmin tavoitteena on olla Euroopan johtava turvaratkaisujen toimittaja.

Sisaryrityksemme AVARN Security tarjoaa turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille.

Sector Alarm Suomi ja AVARN Security ovat osa Sector Alarm Groupia.

 


grid-42-halytysjarjestelma-kotiin (1).jpg
ISO_9001_COL

Markkinoiden kattavin hälytyspalvelu

Kotonasi ovat kaikki elämän tärkeimmät asiat – perheesi, lemmikkisi, henkilökohtaiset tavarasi ja rakkaimmat muistosi. Meistä tulipalojen valvominen on vähintään yhtä tärkeää kuin murtojen ennaltaehkäisy ja siksi olemme valinneet palveluumme laitteet, jotka suojaavat molemmilta riskeiltä alusta alkaen. Hälytyskeskuksemme ja asiakaspalvelumme takaavat, että saat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sector Alarm luo tunteen siitä, että joku on aina kotona.

Liiketoimintaideamme 

Turvallisuusalan ammattilaisina toimitamme ratkaisuja koteihin ja pieniin yrityksiin koko Euroopassa. Markkinoiden parhaalla asiakaspalvelulla varmistamme, että ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi.

Laadukasta työtä asiakkaan hyväksi

Laadukas tekeminen ohjaa toimintaamme sen kaikissa vaiheissa. Laadun takeena on Suomen Sector Alarmin kaikille toiminnoille myönnetty ISO 9001 –sertifikaatti.  

 

”Turvallisuusalan ammattilaisina toimitamme ratkaisuja koteihin ja pieniin yrityksiin koko Euroopassa. Markkinoiden parhaalla asiakaspalvelulla varmistamme, että ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi.”