Sector Alarm

Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille. Yhtiöllä on tällä hetkellä 479 000 asiakasta, ja se on Suomen toiseksi suurin kodinturvalaitteiden toimittaja. Vuonna 1995 Norjassa perustettu yritys on nykyään alansa toiseksi suurin Euroopassa. Voimakkaasti kasvavan Sector Alarmin toimintamaita ovat Suomi, Ruotsi, Norja ja Irlanti ja Espanja. Yrityksen tavoitteena on olla Euroopan johtava turvaratkaisujen toimittaja.

Sisaryrityksemme AVARN Security tarjoaa turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille.

Sector Alarm Suomi ja AVARN Security ovat osa Sector Alarm Groupia.

 


grid-42-halytysjarjestelma-kotiin (1).jpg

Markkinoiden kattavin hälytyspalvelu
Kotonasi ovat kaikki elämän tärkeimmät asiat – perheesi, lemmikkisi, henkilökohtaiset tavarasi ja rakkaimmat muistosi. Meistä tulipalojen valvominen on vähintään yhtä tärkeää kuin murtojen ennaltaehkäisy ja siksi olemme valinneet palveluumme laitteet, jotka suojaavat molemmilta riskeiltä alusta alkaen. Hälytyskeskuksemme ja asiakaspalvelumme takaavat, että saat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sector Alarm luo tunteen siitä, että joku on aina kotona.


Liiketoimintaideamme
Turvallisuusalan ammattilaisina toimitamme ratkaisuja koteihin ja pieniin yrityksiin koko Euroopassa. Markkinoiden parhaalla asiakaspalvelulla varmistamme, että ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi.

”Turvallisuusalan ammattilaisina toimitamme ratkaisuja koteihin ja pieniin yrityksiin koko Euroopassa. Markkinoiden parhaalla asiakaspalvelulla varmistamme, että ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi.”