Sector Alarm

Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille ympäri Euroopan. Yritys perustettiin Norjassa vuonna 1995. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 500 000 asiakasta ja se on alansa toiseksi suurin toimija Euroopassa. Voimakkaasti kasvavan yrityksen toimintamaita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Irlanti, Espanja ja Ranska. Sector Alarmin tavoitteena on olla Euroopan johtava turvaratkaisujen toimittaja.

Sisaryrityksemme AVARN Security tarjoaa turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille.

Sector Alarm Suomi ja AVARN Security ovat osa Sector Alarm Groupia.

 


grid-42-halytysjarjestelma-kotiin (1).jpg

Markkinoiden kattavin hälytyspalvelu
Kotonasi ovat kaikki elämän tärkeimmät asiat – perheesi, lemmikkisi, henkilökohtaiset tavarasi ja rakkaimmat muistosi. Meistä tulipalojen valvominen on vähintään yhtä tärkeää kuin murtojen ennaltaehkäisy ja siksi olemme valinneet palveluumme laitteet, jotka suojaavat molemmilta riskeiltä alusta alkaen. Hälytyskeskuksemme ja asiakaspalvelumme takaavat, että saat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sector Alarm luo tunteen siitä, että joku on aina kotona.


Liiketoimintaideamme
Turvallisuusalan ammattilaisina toimitamme ratkaisuja koteihin ja pieniin yrityksiin koko Euroopassa. Markkinoiden parhaalla asiakaspalvelulla varmistamme, että ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi.

”Turvallisuusalan ammattilaisina toimitamme ratkaisuja koteihin ja pieniin yrityksiin koko Euroopassa. Markkinoiden parhaalla asiakaspalvelulla varmistamme, että ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi.”