Sector Way Academy - inspiring growth through learning

Meille on tärkeä löytää joukkoomme ihmisiä, jotka kokevat yhteiset arvomme omikseen ja haluavat jatkuvasti kehittyä ja onnistua työssään ja olla siten tärkeä osa yhteistä kasvutarinaamme. Oman koulutusorganisaatiomme, Sector Way Academyn, tehtävänä on tukea työssä onnistumista ja tavoitteiden saavuttamista monipuolisen perehdytyksen, koulutuksen ja valmennuksen avulla.

Sector Way Academyn koulutuksiin osallistuvat kaikki uudet työntekijät ensimmäisen työskentelyvuotensa aikana. Työuran edetessä koulutuspolku jatkuu työtaitojen syventämisellä. Kansainvälinen työympäristömme antaa mahdollisuudet osallistua koulutuksiin myös ulkomaisten kollegoidemme kanssa. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä, sillä kaiken osaamisen kehittämisen tavoitteena on auttaa työntekijöitä löytämään parhaat käytännöt, joita hyödyntää arjessa

Lue blogi: Sector Way Academy mahdollistaa uuden uran taustasta riippumatta

 

Johtamiskoulutus

Vuosittaisen henkilöstökyselymme tulokset kertovat, että työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä organisaatiomme esimiesten toimintaan. Koulutamme esimiehiämme Sector Way Academyn koulutusohjelmissa vahvistaaksemme työskentelykulttuuriamme, joka perustuu jatkuvaan vuoropuheluun esimiesten ja työntekijöiden välillä, palautteen antamiseen sekä valmentavaan johtamistapaan.

Tutkinto työn ohessa

Sector Way Academyn kautta on mahdollista suorittaa myös liiketalouden perustutkinto (merkonomi) joustavasti työn ohessa. Käytännönläheiset koulutuksemme sekä työskentely myynti- ja asiakaspalvelutehtävissämme antavat eväät vahvaan ammattitaitoon ja hyvän pohjan tutkinnon suorittamiseen. Tutkinnon suoritettuasi saat virallisen todistuksen osoituksena ammattiosaamisestasi asiakaspalvelun ja myynnin alalta.