Myyntipäällikkö Sector Alarm
Asiakaslähtöistä työtä ja parhaita tuloksia huipputiimissä

Myyntipäällikkö

#sectorstaff

Tehtävässä pääset itse rakentamaan myyntitiimisi, jonka päätehtävänä on uusasiakashankinta alan johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa Tampereen alueella.  Tehtävän focus on tiimisi kehittämisessä ja valmentamisessa sekä suorituksen tavoitteellisessa johtamisessa, mutta tyypillinen työpäiväsi sisältää luonnollisesti myös työn suunnittelua, rekrytointia, raportointia sekä muita juoksevia rutiineja. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sitoutuneen ja positiivisen työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kasvuyrityksen menestystarinassa. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja kehittymismahdollisuuksiin, teemme asioita yhdessä ja palkitsemme tuloksekkaasta työstä. Kannustava palkkamallimme tarjoaa loistavan ansaintamahdollisuuden ja koostuu pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta ilman provisiokattoa. Lisäksi tarjoamme luonnollisesti kaikki tarvitsemasi työkalut, kuten puhelin- ja autoedun.

Lue mitä Turun kenttämyyntipäällikkö Antti kertoo työstään: https://fi.sectoralarm.fi/blogi/olen-ihan-liekeissa-kun-tulen-toimistolle-antin-tie-johti-myyjasta-paallikoksi 

Toivomme sinulta: 

  • Kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiiminvetotaitoja sekä kykyä innostaa tiimiäsi
  • Liiketoimintalähtöisyyttä ja tulosorientoituneisuutta
  • Palvelukeskeisyyttä, aktiivisuutta ja itseohjautuvuutta
  • Oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä
  • Vähintään B- luokan ajokorttia
  • Mahdollisuutta työskennellä iltaisin klo 12 -22 välillä
  • Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestehtävistä 

Olisiko tämä seuraava askel työurallasi?
Hae tehtävää oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. (Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia.)

Lisätietoja tehtävästä saat aluemyyntipäällikkö Nicholas Madsenilta puhelimitse numerosta +358407367968 arkisin klo 10 - 17 tai sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@sectoralarm.fi

Nicholas-Madsen-rekry

Koska toimimme turvallisuusalalla, valitusta henkilöstä suoritetaan turvallisuusselvitys. 

HAE TÄSTÄ