Myyjäksi huipputiimiin!

Hae nyt

Myyntityö Sector Alarmilla

Haluatko tehdä työtä mahtavassa tiimissä, oppia myymään, viihtyä töissä, menestyä ja tehdä hyvää tulosta? Sector Alarmin turvapalvelujen myyjänä myyt ihmisten koteihin palvelua, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä. Tässä työssä menestyt, jos olet energinen, tavoitehakuinen ja innokas kehittymään.

Aiempi työkokemus ei ole ratkaisevaa – koulutamme sinut tehtävään ja positiivisella asenteella ja kannustavan tiimin tuella pääset parhaisiin tuloksiin. Autamme sinua kehittymään huippumyyjäksi!

tekstitetty Sector Alarm - Lyhyt 1 - Myyjä 1 - Santeri (1)

 

”On kiva myydä palvelua, johon itse uskoo” (1:04)

Myyjiämme yhdistää halu menestyä ja saavuttaa tuloksia. Meillä ei ole provisiokattoa, vaan palkkaasi voit itse vaikuttaa ilman ylärajaa. Myyntityötä on mahdollista tehdä myös opiskelun ohessa muutamana iltana viikossa. Katso, mitä Eetu kertoo työstä meillä.

tekstitetty Sector Alarm - Lyhyt 2 - Myyjä 2 - Eetu (1)

Katso myös videosarja:
”Millaista meillä on olla töissä”

Katso videosarja
Sector Way Academy

Koulutamme sinut menestymään myyntityössä

Haluamme, että jokainen myyjämme saa hyvän startin myyntityöhön. Sector Way Academyssä annamme heti alkuun sinulle myyntikoulutusta, jossa on sopivassa suhteessa teoriaa ja käytäntöä.

Koulutuksessa tutustutaan palveluun ja harjoitellaan vuorovaikutustilanteita. Opit kohtaamaan asiakkaan, keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin. Saat syventävää koulutusta jatkuvasti myyntityön eri vaiheissa.

Meillä kasvaa hyviä esimiehiä

Esimiestyöllä on iso merkitys kaikkien menestymisen kannalta. Sector Alarmin henkilöstökyselyt kertovat, että esimiehiin ollaan erittäin tyytyväisiä. Haluamme, että hyvä työ jatkuu: Sector Way Academy antaa nykyisille esimiehille koulutusta valmentavaan johtamiseen, hyvään vuoropuheluun ja palautteen antamiseen ja kouluttaa myös yhä uusia tiiminvetäjiä Future Leaders Program –koulutusohjelmassa. Moni nykyisistä esimiehistämme on aloittanut myyjänä ja edennyt esimiestehtäviin hyvien tulosten, kehittymishalun ja koulutusten kautta.

Future leader program

Hae nyt

Kysyttävää tehtävästä? Ota yhteyttä rekrytiimiimme! 

Image result for whatsapp icon  040 705 4627

 

Futureworkplaces Sector Alarm Oy