Asentaja #sectorstaff

Ett självständigt, människonära och mångsidigt arbete med driv

Installatör 

#sectorstaff

Vi har ett positivt gäng, bra stämning och energisk framåtanda. Vi växer snabbt och jobbar med hjärtat för att skapa trygghet och säkerhet i hem och mindre företag. Nu söker vi en serviceinriktad installatör till vårt team i Vasa regionen.

Som installatör planerar du och installerar självständigt säkerhetslösningar i enlighet med kundens behov. Vi utformar varje larm efter kundens behov och din uppgift är att rådgiva och hjälpa kunden till en tryggare tillvaro. En typisk arbetsdag består av installation av nya larmanläggningar, användarutbildning samt service av befintliga anläggningar hos våra kunder. Läs om Sannas och Serdars typiska arbetsdag

Vem är du? 

För oss är dina personliga egenskaper viktigare än dina meriter. För att vara framgångsrik och trivas i rollen som installatör behöver du vara ansvarstagande men även noggrann och pålitlig. Eftersom vi ger utbildning för uppgiften behöver du inte nödvändigtvis någon tidigare erfarenhet – det viktigaste är att du är motiverad att lära dig samt tycker om att hjälpa människor och arbeta självständigt med kunder. Framför allt önskar vi att du är serviceinriktad, har god kommunikationsförmåga och är intresserad av elektronik.

Vad kan vi erbjuda?

Våra anställda är en av våra viktigaste resurser som vi tar väl hand om. Vi får toppresultat i våra årliga personalundersökningar, och många har sagt att detta är den bästa arbetsplatsen de någonsin haft. Vi gör ett betydelsefullt arbete och stödjer varandra i alla lägen. Förutom avlönad introduktion, utbildning och fast lön kan du påverka din inkomst genom merförsäljning av utrustning. Som anställningsförmåner erbjuder vi företagshälsovård hos Terveystalo, lunch-, motions- och kulturförmåner samt telefonförmån. Du använder företagets bil i ditt jobb vilket betyder att du bör ha ett giltigt körkort.

Övrigt

Anställning är fast med en prövotid på 6 månader. Du kommer att arbeta i Vasa regionen. Enligt lag krävs att de som arbetar som installatörer Inom säkerhetsbranschen har godkänts av polisen som utförare av säkerhetsskyddsuppgifter, och den person som väljs för uppgiften måste genomgå en så kallad bakgrundskontroll.

Vill du veta mera? Din framtida arbetskompis Serdar Ilter svarar på frågor om jobbet den 11.1 mellan kl 8 och 9 eller den 17.1 mellan 15 och 16 tfn +358 40 5743823.

rekry sectoralarm asentaja4

Utbildningen för uppgiften inleds 11.3.2019., så ansök med blanketten här intill så snart som möjligt, men senast 20.1.2019. (Observera att vi inte kan beakta ansökningar som skickas per e-post.) 

ANSÖK