Myyntipäällikkö Sector Alarm

HR-koordinaattori

#sectorstaff

Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja vauhdikas tekemisen meininki. Olemme vahvassa kasvussa ja teemme koko sydämellä työtä turvallisempien kotien puolesta. Vahvistamme nyt HR-tiimiämme palveluhenkisellä HR-koordinaattorilla, jonka tehtävänä on auttaa työyhteisöämme erilaisissa henkilöstöasioissa sekä tukea HR-tiimin työtä työsuhdeasioihin, rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.  Työkenttäsi on monipuolinen ja työtehtäviisi sisältyy mm.

  • työsuhdeasioihin liittyvä neuvonta ja tuki työntekijöille ja esimiehille
  • palkka-aineiston valmistelu ja tarkistaminen
  • rekrytoinneissa avustaminen
  • koulutusten ja henkilöstötapahtumien käytännön järjestelyistä huolehtiminen
  • työhyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitämiseen liittyvät tehtävät

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä parhaiten menestyy hyväntuulisella palveluasenteella, tehtävään soveltuvalla koulutuksella sekä aiemmalla kokemuksella vastaavista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Olet taitava priorisoimaan ja hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Toisin sanoen kykenet pitämään ilmassa useita palloja yhtä aikaa - ja nautit siitä! Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, tarkka ja organisointikykyinen, minkä lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä erilaisten HR-järjestelmien nopea omaksuminen auttavat sinua kaikissa arkipäivän tilanteissa.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen HR-yhteisömme kanssa, joten odotamme sinulta sujuvan englannin kielen taidon lisäksi tarvittaessa matkustusvalmiutta. Tällä hetkellä nelihenkisessä tiimissämme teemme työtämme omistautuneesti, kuitenkaan (ajoittain huonoa) huumoria ja työn iloa hukkaamatta. Jos olet huumorintajuinen ”people person”, olet juuri etsimämme henkilö tiimiimme!

Miksi juuri meille kannattaa tulla? 

Meillä viihdytään. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissä saamme huipputuloksia ja moni on sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Hyvä tiimihenki ja kannustava työyhteisö ovat asioita, jotka aidosti näkyvät arjessamme: https://www.instagram.com/explore/tags/sectorstaff/ . Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää ja se antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Kattava etupakettimme sisältää mm. työterveyshuolto Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kodin hälytysjärjestelmän henkilöstöhintaan.

Tärkeitä faktoja

Tehtävä on vakituinen, siinä on 6 kk koeaika ja työskentelet arkipäivisin toimistotyöaikoihin pääkonttorillamme Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Koska toimimme turvallisuusalalla, valitusta henkilöstä suoritetaan turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä saat HR Director Marianne Viinikalta 4.1. klo 10 - 11 tai 8.1. klo 14 - 15 puhelimitse numerosta 050 433 5680 tai sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@sectoralarm.fi

Marianne-Viinikka-blog2

Jos suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuus tuntuu sinusta arvokkaalta työltä, hae tehtävää oheisella lomakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 20.1.2019 (Huomioithan, ettemme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia.)

HAE TÄSTÄ