Sector-Way-Academy-rekry
 

Customer Care Specialist

#sectorstaff

Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki. Olemme vahvassa kasvussa ja teemme koko sydämellä työtä turvallisempien kotien puolesta. Päivittäisessä työssäsi vastaat asiakaskokemuksesta esimerkiksi sopimusmuutoksista laitteistopäivitysten ja muuttojen yhteydessä sekä palvelusopimuksen päättyessä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä parhaiten menestyy asiakaspalvelun moniottelija, jolla on ammattimainen ote omaan tekemiseen ja tavoitteellinen työskentelyote. Nämä ominaisuudet yhdistettyä ratkaisukeskeiseen ja tunneälykkääseen asiakkaan kohtaamiseen luovat hyvän pohjan loistaa tehtävässä. Lisäksi etsimämme henkilö on:  

  • huolellinen, järjestelmällinen ja vastuullinen
  • määrätietoinen ja ahkera
  • hyvä tietoteknisten järjestelmien parissa
  • verbaalisesti lahjakas niin suomeksi kuin englanniksikin tarvittaessa (ruotsi luetaan eduksesi)
  • innokas kehittämään omaa ammatillista osaamistaan

 

Ennen kaikkea haemme kuitenkin hyvää tiimipelaajaa, jolla on pitkäjänteinen työote, hyvä paineensietokyky sekä palava halu menestyä ja päästä yhteisiin tavoitteisiin. Olet joukkueesi luottopakki, joka kohtelee joukkuetovereitaan reilusti ja ystävällisesti sekä auttaa mielellään muita. Tyyppi joka tietää mitä Michael Jordan tarkoitti sanoessaan ”Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships”.

Miksi juuri meille kannattaa tulla?

Meillä viihdytään. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissä saamme huipputuloksia ja moni on sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Teemme merkityksellistä työtä ja tuemme toisiamme kaikissa käänteissä. Kiinteän pohjapalkan ja tavoitebonuksen lisäksi etupakettiisi kuuluu myös työterveyshuolto Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. Lue lisää meistä työnantajana ja tutustu tuleviin työkavereihisi: https://fi.sectoralarm.fi/meilletoihin !

Tärkeitä faktoja

Työskentelet arkipäivisin toimistotyöaikoihin pääkonttorillamme Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä on vakituinen ja siinä on 6 kk koeaika. 

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse HQ Sales Team Leader Sami Kaarnamaalta 12.2. klo 11 – 13 numerosta 040 748 2078 tai sähköpostitse: rekrytointi@sectoralarm.fi

Sami-Kaarnamaa-rekry

Jos suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuus tuntuu sinusta arvokkaalta työltä, hae tehtävää oheisella lomakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 17.2.2019 (Huomioithan, ettemme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia.)

Tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan taustatarkistus. 

 HAE TÄSTÄ