Itsenäistä, ihmisläheistä ja monipuolista työtä hyvällä sykkeellä 

Kodin turvalaitteiden asentaja 

#sectorstaff

Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki. Olemme vahvassa kasvussa ja teemme koko sydämellä työtä turvallisempien kotien puolesta. Nyt etsimme asennustiimimme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkistä kodin turvapalveluiden asentajaa. 

Asentajana suunnittelet ja asennat itsenäisesti asiakkaan tarpeiden mukaiset turvallisuusratkaisut. Tyypillinen työpäiväsi sisältää uusien hälytysjärjestelmien asentamista, niiden käyttökoulutusta sekä nykyisten järjestelmien huoltotehtäviä asiakkaamme luona kodeissa ja pk-yrityksissä. Lue mitä kosmetologin tehtävistä alaa vaihtanut Emmi kertoo työskentelystään asentajana: https://fi.sectoralarm.fi/blogi/emmi-vaihtoi-alaa-kosmetologista-asentajaksi-monipuolisuus-on-parhaita-puolia .

Mitä odotamme sinulta?

Meille aiempia ansioitasi tärkeämpiä ovat sinun asenteesi ja persoonasi. Asentajana menestyy parhaiten vastuuntuntoinen, tarkka ja luotettava työntekijä, jolta löytyy myös myyntihenkisyyttä. Koska koulutamme tehtävään, aiempaa asennuskokemusta ei välttämättä tarvita – tärkeintä on, että olet motivoinut oppimaan, pidät ihmisten auttamisesta ja itsenäisestä työstä asiakkaiden parissa. Ennen kaikkea toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, kiinnostusta elektroniikkaa kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miksi juuri meille kannattaa tulla?

Meillä viihdytään. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissä saamme huipputuloksia ja moni onkin sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää ja se antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Palkallisen perehdytyksen ja kiinteän palkan lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi laitteistojen lisämyynnillä. Työsuhde-etuina tarjoamme työterveyshuollon Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelinedun. Asentajan työsuhteeseen kuuluu myös talon auto, joten tehtävässä tarvitaan ajokortti. 

Tärkeitä faktoja

Palkallinen perehdytysjakso tehtävään alkaa 10.6.2019, tehtävä on vakituinen ja siinä on 6 kk koeaika. Työskentelyalueesi on ensisijaisesti Lahden seutu, mutta toivomme että olet tarvittaessa valmis matkustamaan myös muualle Suomeen. Koska toimimme turvallisuusalalla, tehtävässä edellytetään poliisin hyväksyntä turvasuojaajaksi ja tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan taustatarkistus.  

Lisätietoja tehtävästä saat aluepäällikkö Riku Laakalta 10.4 klo 13 - 15 tai 15.4 klo 9 - 11 puhelimitse numerosta 040 670 1190 tai sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@sectoralarm.fi 

Riku Laaka

Jos suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuus tuntuu myös sinusta arvokkaalta työltä, hae tehtävää oheisella lomakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 21.4.2019. (Huomioithan, ettemme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia.)  

HAE TÄSTÄ