Asentaja #sectorstaff

Itsenäistä, ihmisläheistä ja monipuolista työtä hyvällä sykkeellä 

Kodin turvalaitteiden asentaja Oulun seudulle

#sectorstaff

Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki. Olemme vahvassa kasvussa ja teemme koko sydämellä työtä turvallisempien kotien puolesta. Nyt etsimme Oulun seudulle tiimimme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkistä kodin turvapalveluiden asentajaa. 

Asentajana suunnittelet ja asennat itsenäisesti asiakkaan tarpeiden mukaiset turvallisuusratkaisut. Tyypillinen työpäiväsi sisältää uusien hälytysjärjestelmien asentamista, niiden käyttökoulutusta sekä nykyisten järjestelmien huoltotehtäviä asiakkaamme luona kodeissa ja pk-yrityksissä. Lue Sannan ja Serdarin tyypillisestä työpäivästä kertova juttu: https://fi.sectoralarm.fi/blogi/sector-alarmin-asentaja-tyo-koulutus 

Mitä odotamme sinulta

Meille aiempia ansioitasi tärkeämpiä ovat sinun asenteesi ja persoonasi. Asentajana menestyy parhaiten vastuuntuntoinen, tarkka ja luotettava työntekijä, jolta löytyy myös myyntihenkisyyttä. Koska koulutamme tehtävään, aiempaa asennuskokemusta ei välttämättä tarvita – tärkeintä on, että olet motivoinut oppimaan, pidät ihmisten auttamisesta ja itsenäisestä työstä asiakkaiden parissa. Ennen kaikkea toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, matkustusvalmiutta ja kiinnostusta elektroniikkaa kohtaan. 

Miksi juuri meille kannattaa tulla

Meillä viihdytään. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissä saamme huipputuloksia ja moni onkin sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Teemme merkityksellistä työtä ja tuemme toisiamme kaikissa käänteissä. Palkallisen perehdytyksen ja kiinteän palkan lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi laitteistojen lisämyynnillä. Työsuhde-etuina tarjoamme työterveyshuollon Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelinedun. Asentajan käytössä on myös talon auto, joten tehtävässä tarvitaan ajokortti.

Tärkeitä faktoja

Tehtävä on vakituinen ja siinä on 6 kk koeaika. Työskentelyalueesi on Oulun seutu. Koska toimimme turvallisuusalalla, tehtävässä edellytetään poliisin hyväksyntä turvasuojaajaksi ja tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan taustatarkistus. 

Lisätietoja tehtävästä saat kenttäpäällikkö Riku Laakalta 11.1. klo 9 - 11 ja 15.1. klo 9 - 11, p. 040 670 1190 tai sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@sectoralarm.fi 

Riku Laaka 

Koulutus tehtävään alkaa 11.3.2019, joten hae tehtävää oheisella lomakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 20.1.2019. (Huomioithan, ettemme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia.) 

HAE TÄSTÄ