myyntiedustaja-tyopaikka

Aluepäällikkö 

#sectorstaff

Meillä on positiivinen porukka, hyväntuulinen tunnelma ja energinen tekemisen meininki. Olemme vahvassa kasvussa ja teemme koko sydämellä työtä turvallisempien kotien puolesta. Nyt etsimme Tuotantotiimiimme Aluepäällikköä varmistamaan asiakastyytyväisyyden asennuksilla ja huolloilla. Tämä tapahtuu yhdessä osaavan ja innostuneen asentajatiimimme kanssa, jonka päivittäistä operatiivista toimintaa sinä aluepäällikkönä johdat. Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat mm: 

 • asennustiimisi päivittäinen esimiestyö ja johtaminen
 • tiimisi tunnuslukujen seuranta ja raportointi
 • asennustiimisi resursointi yhdessä planning-tiimin kanssa
 • tiimisi ajantasaisen osaamisen varmistaminen yhteistyössä Sector Way Academyn kanssa
 • asentajien työskentelyedellytyksistä huolehtiminen  

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeintä meille on halusi kehittyä ja auttaa asentajiamme onnistumaan työssään. Tässä roolissa viihdyt parhaiten, mikäli innostunut helposti ja tartutat innostuksesi myös muihin. Asiakaspalveluhenkisyys, asiakkaista ja henkilöstöstä välittävä asenne sekä energinen ja myynnillinen työskentelytapasi on koodattu DNA:si. Kaikista eniten nautit kuitenkin tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa. Tehtävässä parhaiten menestyy henkilö, jolla on: 

 • vähintään 3–5 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä tai teknisestä roolista
 • rutkasti palveluasennetta ja erinomaiset vuorovaikutustaidot
 • kokemusta esimiestyöstä tai tiiminvetoroolista
 • vastuullinen ja huolellinen työskentelyote
 • B-ajokortti ja valmius matkustaa (keskimäärin 8-15 vrk/kk)
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielitaito lasketaan eduksesi

Miksi juuri meille kannattaa tulla?

Meillä viihdytään. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissä saamme huipputuloksia ja moni onkin sanonut, että tämä on paras työpaikka ikinä. Teemme Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää ja se antaa vahvan merkityksen jokaiseen työpäiväämme. Kiinteän kuukausipalkan ja tavoitebonuksen lisäksi tarjoamme työsuhde-etuina tarjoamme työterveyshuollon Terveystalossa, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelinedun. 

Tärkeitä faktoja:

Tehtävä on vakituinen sisältäen 6 kk koeajan. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, jossa sinulla on työpiste, mutta suuri osa työstäsi tapahtuu kentällä ympäri Suomen.

Lisätietoja tehtävästä saat Operations Director Anssi Mäkitalolta puhelimitse 14.3 klo 13.30 - 14.30 ja 19.3. 12.30  - 13.30 sekä 18.3. klo 16 – 17 numerosta 0400 828 402 tai sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@sectoralarm.fi 

Anssi Mäkitalo 

Jos kotien ja perheiden turvallisuus tuntuu myös sinusta arvokkaalta työltä, hae tehtävää oheisella lomakkeella mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 24.3.2019 (Huomioithan, ettemme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia.)

Koska toimimme turvallisuusalalla, tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan turvallisuusselvitys ja hakijalla tulee olla edellytykset saada poliisin myöntämä turvasuojaajakortti.

HAE TÄSTÄ