Meillä viihdytään! Liity sinäkin joukkoomme.

Avoimet työpaikat     Myyntityö

Meille töihin

Sector Alarmin vauhdikkaan kasvun keskellä pidämme hyvää huolta kannustavasta ja innostavasta yrityskulttuuristamme. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja uramahdollisuuksien luomiseen aina työsuhteen alkumetreiltä lähtien. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, organisaatioon ja tapaamme toimia.

Työuran edetessä tarjoamme monipuolisia sisäisiä mahdollisuuksia koulutukseen ja valmennukseen työtaitojen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi. Vaalimme yrityksessämme hyvää tiimihenkeä ja olemme työyhteisö, joka kannustaa jäseniään itsenäisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Meille arvot eivät ole hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa. Asenne ratkaisee sovitko joukkoomme!

Lue, millaista meillä on olla töissä.

 

Futureworkplaces Sector Alarm Oy

Hae mukaan Sector Alarmin joukkueeseen!

 

Me ♥ työntekijöitämme

Työn ilo ja työssä viihtyminen ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Olemme huomanneet, että parhaat tulokset saavutetaan, kun työstä oikeasti nauttii. Vuosittain toteutetaan kattava henkilöstötutkimus, joka kertoo henkilöstön tyytyväisyydestä työhönsä. Meillä tyytyväisyys on ollut huippuluokkaa ja haluamme sen pysyvän korkealla tasolla jatkossakin. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja myös näytämme sen.