Meille töihin

Sector Alarmin vauhdikkaan kasvun keskellä pidämme hyvää huolta kannustavasta ja innostavasta yrityskulttuuristamme. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja uramahdollisuuksien luomiseen aina työsuhteen alkumetreiltä lähtien. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, organisaatioon ja tapaamme toimia. Työuran edetessä tarjoamme monipuolisia sisäisiä mahdollisuuksia koulutukseen ja valmennukseen työtaitojen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi. Vaalimme yrityksessämme hyvää tiimihenkeä ja olemme työyhteisö, joka kannustaa jäseniään itsenäisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Meille arvot eivät ole hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa. Asenne ratkaisee sovitko joukkoomme!

Lue lisää meistä: Sector Alarm työpaikkana

rekry sectoralarm asentaja3.jpg

 

Arvostamme uuden oppimista ja teemme tietä hyviin tuloksiin myös panostamalla työntekijöidemme koulutukseen. Oma koulutusyksikkömme Sector Way Academy perehdyttää uudet työntekijämme tehtäviinsä ja tarjoaa koulutusta työuran eri vaiheissa, kuten myyntikoulutusta ja esimiesvalmennusta. Voit suorittaa myös liiketalouden perustutkinnon työn ohessa.

Tutustu Sector Way Academyyn

Me ♥ työntekijöitämme

Työn ilo ja työssä viihtyminen ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Olemme huomanneet, että parhaat tulokset saavutetaan, kun työstä oikeasti nauttii. Vuosittain toteutetaan kattava henkilöstötutkimus, joka kertoo henkilöstön tyytyväisyydestä työhönsä. Meillä tyytyväisyys on ollut huippuluokkaa ja haluamme sen pysyvän korkealla tasolla jatkossakin. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja myös näytämme sen.

 

 

sectoralarm suomi työpaikat kansainvälisesti

Parhaat yhdessä

Huipputyypit ovat meillä töissä ja sen huomaa. Viihdymme toistemme kanssa ja teemme töitä hyvässä hengessä. Kannustamme toisiamme, palkitsemme hyvistä suorituksista ja juhlimme yhdessä onnistumisia. Tiimin tuki on mukana kaikissa työtehtävissä. Vietämme aktiivista arkea ja koemme elämyksiä yhdessä myös työajan ulkopuolella. Lähde mukaamme Extreme Runiin, talon kuntosalille, konserttiin tai muuten vain yhteiseen hauskanpitoon!

Kodin hälytysjärjestelmä

Merkityksellistä työtä

Työhön tuo lisää maustetta, kun tietää sillä olevan suurempaa merkitystä. Meillä jokainen työntekijämme on tärkeässä roolissa suojaamassa koteja ja perheitä ja luomassa turvallisuudentunnetta – sekä koteihin että työpaikoille. Teemme työmme asiakkaidemme parhaaksi ja heidän tyytyväisyytensä on meille todellinen sydämen asia.

sectoralarm kansainvälisesti työpaikat

Tavataan maailmalla

Meillä työskennellään kansainvälisessä ympäristössä, johon kuuluu kohtaamisia eri maiden kollegoiden kanssa, tiedon ja osaamisen jakamista, yhdessä tekemistä, inspiraatiota ja hauskanpitoa. Jo perinteeksi on muodostunut Summer Games -tapahtuma, joka kokoaa eri maiden edustusjoukkueet kisaamaan sporttisissa merkeissä.

Sector Alarm työnantajana

Me olemme #Sectorstaff

Haluamme rekrytoida aina oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin. Onnistumisestamme kertoo se, että meillä viihdytään töissä ja moni on valmis suosittelemaan työpaikkaa muillekin. Työntekijämme kertovat, millaista meillä on olla töissä.

sectoralarm ilmapiiri työpaikat

Kasvua ja mahdollisuuksia

Tavoitteemme on tulevaisuudessa kasvaa Euroopan suurimmaksi kodinturvapalvelujen tarjoajaksi. Kasvun myötä henkilöstöllemme avautuu monia hienoja ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tällä hetkellä liiketoimintomme Suomessa keskittyvät 9 eri paikkakunnalle Helsingistä Ouluun sekä asiakaspalvelukeskukseemme Espanjan Fuengirolaan

Rekrytointitapahtumat

Tapahtumakalenteri

Sector Alarm on mukana rekrytointitapahtumissa ympäri Suomen. Katso tästä, milloin olemme lähellä sinua ja tule juttelemaan työmahdollisuuksista!