Vesivuodot – havaitse ajoissa, minimoi vahingot

Vesivuodon sattuessa nopeus on valttia. Kun vuoto havaitaan heti, ei vahinko pääse salakavalasti kasvamaan. Vesi-ilmaisimemme hälyttää välittömästi havaitessaan vesivuodon.

vesi-ilmaisin-havaitsee-vesivuodon.png

Vesi-ilmaisin hälyttää vuodon sattuessa

Hitaasti rakenteisiin tihkuva vesivuoto on vaikea havaita – ja toisaalta mittavakin putkirikko voi jäädä huomaamatta, jos asukkaat ovat poissa kotoa. Vesi-ilmaisinta käytettäessä vuoto havaitaan heti alussa, jolloin tiedät ryhtyä nopeasti toimenpiteisiin.

Vesi-ilmaisin hälyttää, kun sen anturi joutuu kosketuksiin veden kanssa. Ilmaisimen anturi asetetaan lattian viereen tai lattialle, putkiliitoskohdan läheisyyteen tai vettä käyttävän laitteen yhteyteen, esimerkiksi astianpesukoneen alle. Vesi-ilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen, jolloin kamera ottaa kuvia vesi-ilmaisimen hälyttäessä.

Ehkäise ja ennakoi vesivuodot

Vesivuodot ovat monen kiinteistön arkipäivää, mistä kertoo sekin, että suurin osa kotivakuutuskorvauksista Suomessa maksetaan nykyisin vesivahingoista. Vesivuotoja voi kuitenkin ehkäistä tarkkailemalla säännöllisesti putkiston ja vettä käyttävien laitteiden kuntoa ja huolehtimalla niiden kunnossapidosta. Vesi-ilmaisin on hyvä lisä vesivuotoihin varautumiseen.

 

Kysy lisää jo tänään

vesi-ilmaisin-astianpesukone.jpg
halytyspalvelu

Hälytyspalvelumme

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen, joka valvoo 24/7. Hälytyksen sattuessa hälytyskeskustyöhön koulutettu päivystäjämme selvittää hälytyksen syyn ja hankkii tarvittavan avun.

Lue lisää
paloturvallisuus-takka

Paloturvallisuus

Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palohälytysjärjestelmä säästää kallisarvoista aikaa palon syttymisestä avun saamiseen.

Lue lisää
murtosuojaus

Murtosuojaus

Ovi- ja ikkunatunnistimet yhdessä kamera- ja liiketunnistimien kanssa suojaavat kotiasi ja hälyttävät murtotilanteessa.

Lue lisää
aloituspaketti-sector-alarm-tc-pieni

Tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi parhaiten sopivilla lisäosilla.

Lue lisää
vesi-ilmaisin-halytysjärjestelmä

Vesivuodot - havaitse ajoissa, minimoi vahingot

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.

Lue lisää
alypistorasia

Älykkäät ratkaisut

Voit käyttää hälytysjärjestelmääsi ja seurata sen toimintoja mobiilisti Sector Alarm-sovelluksen avulla vaikka matkoilla. Voit esimerkiksi kytkeä hälytyksen päälle tai pois tai vaikka säätää valaistusta älypistorasioiden avulla.

Lue lisää