Palohälytysjärjestelmä, joka pelastaa henkiä

Aika on tärkein asia, jota tarvitset tulipalon syttyessä. Palohälytysjärjestelmä varoittaa tulipalosta heti ja antaa sinulle aikaa pelastaa ja pelastautua vaarasta. Hälytyskeskuksemme saa tiedon hälytyksestä heti ja voi hälyttää avun paikalle.

palohälytysjärjestelmä.jpg

Palohälytysjärjestelmä valvoo jatkuvasti

Koti on paikka, jossa on hyvä olla. Samalla se on kuitenkin tulipalon syttymiselle tavallisin paikka. Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmään sisältyy aina palohälytysjärjestelmä, jossa savuilmaisimet kommunikoivat keskenään. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikki ilmaisimet hälyttävät sijainnista riippumatta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun kodissasi on useita kerroksia.

Savuilmaisimet valvovat jatkuvasti. Ne hälyttävät myös silloin, kun järjestelmä on kytketty pois päältä.

Turvaa kaikelle tärkeälle

Palohälytysjärjestelmä valvoo silloinkin, kun kukaan ei ole kotona. Hälytyksen sattuessa saamme tiedon välittömästi. Savuilmaisimeen kytketyn kameratunnistimen avulla voimme varmentaa palotilanteen ja saamme hälytettyä avun paikalle. 

Kysy lisää jo tänään

Paloturvallisuus hallussa

Tärkein turva tulipalon varalle on ennaltaehkäisy. Tutustu paloturvallisuusohjeisiin ja arjen vinkkeihin, joilla teet kodistasi turvallisemman. 

Lataa paloturvallisuusopas

paloturvallisuus
halytyspalvelu

Hälytyspalvelumme

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen, joka valvoo 24/7. Hälytyksen sattuessa hälytyskeskustyöhön koulutettu päivystäjämme selvittää hälytyksen syyn ja hankkii tarvittavan avun.

Lue lisää
aloituspaketti-sector-alarm-tc-pieni

Tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi parhaiten sopivilla lisäosilla.

Lue lisää
alypistorasia

Älykkäät ratkaisut

Voit käyttää hälytysjärjestelmääsi ja seurata sen toimintoja mobiilisti Sector Alarm-sovelluksen avulla vaikka matkoilla. Voit esimerkiksi kytkeä hälytyksen päälle tai pois tai vaikka säätää valaistusta älypistorasioiden avulla.

Lue lisää
murtosuojaus

Murtosuojaus

Ovi- ja ikkunatunnistimet yhdessä kamera- ja liiketunnistimien kanssa suojaavat kotiasi ja hälyttävät murtotilanteessa.

Lue lisää
vesi-ilmaisin-halytysjärjestelmä

Vesivuodoilta suojautuminen

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.

Lue lisää