Murtosuojaus – koti vain kutsutuille vieraille

Meistä jokainen haluaa, että kodin tärkeät tavarat ja muistot pysyvät tallessa. Kun kotisi on valvottu kutsumattomien vieraiden varalta, tiedät, että suojattuna on myös kaikki se, mitä ei rahalla voi korvata.

kodin-murtosuojaus.png

Kotisi on suojattu

Kodin hälytysjärjestelmä on suunniteltu suojaamaan kotisi ja omaisuutesi monin tavoin. Ovi- ja ikkunatunnistimet, lasirikkoilmaisimet ja tärinäilmaisimet havaitsevat, jos kotiisi yritetään tunkeutua ja laukaisevat hälytyksen.

Tärkeä osa murtosuojausta on liiketunnistin, joka havaitsee, jos sen toimintasäteen sisällä liikutaan ja laukaisee hälytyksen. Kameratunnistimessa liiketunnistin on sisäänrakennettuna - hälytyksen lauetessa kamera ottaa samalla tilasta kuvia ja lähettää ne hälytyskeskukseemme, joka tekee tilannearvion ja hälyttää tarvittaessa avun paikalle. 

Palveluun kuuluvat myös tarrat ja kyltti, jotka kertovat, että kotisi on suojattu.

Lue lisää kodin hälytysjärjestelmästä

Kotona-tila - hyvän yön turvana ja lemmikkien suojana

Kun olet kotona, sinun kannattaa käyttää hälytysjärjestelmäsi Kotona-tilaa eli niin sanottua kuorisuojausta. Silloin liikkuminen sisätiloissa ei aiheuta hälytystä, mutta esimerkiksi tunnistimella varustetun oven tai ikkunan avaaminen saa hälytyksen laukeamaan. Kotona-tilaa käytetään myös silloin, kun isot, yli 20 kg painavat, lemmikkieläimet ovat yksin kotona ja liiketunnistimia ei voi käyttää.

Kotona-tila suojaa samalla siltä, etteivät esimerkiksi pikkulapset tai isommatkin unissakävelijät pääse huomaamatta ulos.

 Kysy lisää jo tänään

kuorisuojaus-kotihälytysjärjestelmä.png

halytyspalvelu

Hälytyspalvelumme

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen, joka valvoo 24/7. Hälytyksen sattuessa hälytyskeskustyöhön koulutettu päivystäjämme selvittää hälytyksen syyn ja hankkii tarvittavan avun.
Lue lisää
paloturvallisuus-takka

Paloturvallisuus

Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palohälytysjärjestelmä säästää kallisarvoista aikaa palon syttymisestä avun saamiseen.
Lue lisää
vesi-ilmaisin-halytysjärjestelmä

Vesivuodoilta suojautuminen

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.
Lue lisää
aloituspaketti-sector-alarm-tc-pieni

Tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi parhaiten sopivilla lisäosilla.
Lue lisää
alypistorasia

Älykkäät ratkaisut

Voit käyttää hälytysjärjestelmääsi ja seurata sen toimintoja mobiilisti Sector Alarm-sovelluksen avulla vaikka matkoilla. Voit esimerkiksi kytkeä hälytyksen päälle tai pois tai vaikka säätää valaistusta älypistorasioiden avulla.
Lue lisää