Pidä kotihälytysjärjestelmääsi silmällä Sector Alarm mobiilisovelluksella

Sector Alarm mobiilisovellus tekee arjestasi hieman helpompaa.
Kotihälytysjärjestelmääsi liitettyjen älykkäiden ratkaisujen avulla voit
hallita valaistusta ja muita sähkölaitteita.

grid-31-hemlarm-app.jpg

Sector Alarm mobiilisovellus

Sector Alarm mobiilisovelluksella voit pitää kotiasi silmällä mistä tahansa. Sovelluksella voit kytkeä hälytyksen käyttöön ja pois käytöstä, tarkistaa tapahtumat ja saada ilmoituksen, kun lapsesi saapuvat koulusta.

 piktogrammi-mobiilisovellus-pieni.png  Kytke hälytys käyttöön ja pois käytöstä

Voit pitää kotihälytysjärjestelmääsi silmällä Sector Alarm mobiilisovelluksella mistä tahansa, missä sinulla on pääsy internetiin. Sovellus on ilmainen, ja se on tarkoitettu avuksesi.

piktogrammi-ilmoitukset-pieni.png

Saa ilmoitus, kun lapsesi saapuvat koulusta
Sector Alarm mobiilisovelluksella voit myös tarkistaa, milloin joku kytkee hälytyksen käyttöön tai pois käytöstä. Tämä on erittäin kätevää, jos haluat saada ilmoituksen, kun lapsesi saapuvat koulusta.

piktogrammi-lampotilavahti-pieni.png

Seuraa asuntosi lämpötilaa
Sector Alarm mobiilisovelluksella voit tarkistaa kotisi lämpötilan ja pitää kotiasi paremmin silmällä. Se voi auttaa sinua havaitsemaan ongelman ja välttämään näin kalliit vahingot.

piktogrammi-tapahtumaloki-pieni.png

Lue tapahtumalokia
Sector Alarm mobiilisovelluksella saat tapahtumalokin luettavaksesi. Tämä on kätevää, jos haluat pitää tarkemmin silmällä sitä, kuka kytkee hälytyksen käyttöön tai pois käytöstä.


Sector Alarm mobiilisovellus on saatavana App Storessa, Google Playssa ja Windows Phone Storessa.

sector-alarm-app-stores.png

paloharjoitus kotona

Tee paloharjoituksia kotona

Paloharjoitukset ovat itsestään selvä asia työpaikalla tai koulussa. Silti liian harvat perheet tekevät paloharjoituksia kotonaan. Sector Alarm kehottaa perheitä järjestämään kotonaan paloharjoituksia.
grid-31-sector-alarm-app.jpg

Älypistorasiat

Eikö olisikin mukavaa palata valaistuun kotiin? Kotihälytysjärjestelmään liitettyjen älypistorasioiden avulla voit hallita valaistusta ja muita sähkölaitteita helposti.
grid-31-sector-alarm-app.jpg

Paloturvallisuusvinkkejä

Asuntopalojen tavallisimmat syyt liittyvät ruoanlaittoon tai kodin tulisijan sytytykseen. Lue miten voit tehdä arjestasi turvallisemman.