Kodin hälytysjärjestelmä – tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Asiantuntijamme tekee ehdotuksen, millainen kokonaisuus kattaa parhaiten kotisi turvallisuustarpeet ja auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat laitteet.

Kun tilaat Sector Alarmin hälytysjärjestelmän, saat käyttöösi laitteistomme, joka on yhteydessä jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseemme. Aloituspakettimme sisältävät peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi sopivilla lisäosilla.

Järjestelmää on helppo käyttää – myös etänä Omien sivujen tai mobiilisovelluksen kautta.

Aloituspaketti murto- ja palosuojauksella

Aloituspakettimme on suunniteltu kattamaan useimpien asuntojen perustarpeet. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi sopivilla lisäosilla, kuten vesi- tai lasirikkoilmaisimilla, sireeneillä ja tärinäilmaisimilla tai esimerkiksi useammilla ovitunnistimilla. Teet itse päätöksen haluamistasi lisälaitteista. Voit täydentää järjestelmää milloin tahansa myöhemminkin.

Sinun ei tarvitse maksaa turhasta, vaan saat hälytysjärjestelmääsi juuri ne osat, jotka tekevät sinun kodistasi turvallisemman.

aloituspaketti-sector-alarm-tc-hinta

Aloituspaketti kameratunnistimella ja savuilmaisimella 149 €, sis. asennuksen

Hälytyspalvelu: 40,90 €/kk (ei sitoutumisaikaa)

Aloituspakettiin kuuluu keskusyksikkö, yksi käyttönäppäimistö, yksi kameratunnistin, yksi savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, yksi ovitunnistin, yksi älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

Ota yhteyttä

 

Laitteisto

Kaikki kodit ovat erilaisia, joten räätälöimme hälytysjärjestelmämme juuri sinun kotiisi sopivaksi. Voit täydentää aloituspaketin laitteistoa erilaisilla lisälaitteilla. Hälytyspalvelun kuukausihinta on lisälaitteiden määrästä riippumatta enintään 46,90 €.

 

Laitteiston sijoittelu ja ylläpito

Laitteiston sijoittelu suunnitellaan aina Sector Alarmin asiantuntijan kanssa ja asiantuntijamme myös asentaa laitteiston ja myös mahdollisesti myöhemmin hankittavat lisälaitteet. Hälytysjärjestelmän keskusyksikkö liitetään verkkovirtaan ja siinä on lisäksi akkuvarmennus. Keskusyksikkö toimii langattomasti gsm-yhteydellä ja yhteys varmennetaan ethernet-yhteydellä aina kun mahdollista. Muu laitteisto kommunikoi radiosignaaleilla, Hälytysjärjestelmän toimintavarmuuden vahvistamiseksi hälytyskeskuksemme saa välittömästi tiedon, jos järjestelmän toiminta häiriintyy esimerkiksi sähkökatkojen tai yhteysvirheiden vuoksi.

Vastaamme laitteiston ylläpidosta ja huoltotoimenpiteistä. Laitteisto toimii pääsääntöisesti paristokäyttöisesti – uuden laitteiston paristojen käyttöikä on vähintään 18 kk (paristotakuu). Järjestelmä ilmoittaa, kun paristonvaihto on ajankohtaista. Paristojen vaihtaminen kuuluu asiakkaan vastuulle ja annamme siihen tarkat ohjeet. Kysy asiakaspalvelusta myös paristonvaihtopalvelua.

käyttönäppäimistö-tc

Käyttönäppäimistö

Samaan hälytysjärjestelmään voi asentaa yhteensä 3 käyttönäppäimistöä, esimerkiksi takaovelle tai yläkertaan. Hälytysjärjestelmä voidaan kytkeä päälle ja pois näppäimillä tai käyttämällä avaimenperätunnistetta. Näppäimistössä on myös mm. hätäpainike ja valmius uhkakoodiin.

kameratunnistin tc

Kameratunnistin

Kameratunnistin ottaa kuvia salamavalolla havaitessaan liikettä tai lämpötilan noustessa yli hälytysrajan niin päivänvalossa kuin pimeässäkin. Kameratunnistin voidaan yhdistää moniin eri ilmaisimiin, jolloin kamera ottaa kuvia, kun siihen yhdistetty ilmaisin hälyttää. Esimerkiksi, kun kamera on yhdistetty savuilmaisimeen, se ottaa kuvia myös savunmuodostuksen yhteydessä. Kuvien perusteella hälytyksen syy pystytään varmistamaan ja hankkimaan oikeanlaista apua paikalle.  Kameratunnistin ottaa kuvia ainoastaan hälytyksen sattuessa ja kuvat siirtyvät hälytyskeskukseen suojatun yhteyden kautta.

liiketunnistin

Liiketunnistin

Liiketunnistin reagoi liikkeeseen peittoalueellaan, joka on 11 metriä 90 asteen kulmassa. Kun hälytysjärjestelmän kotieläinasetukset laitetaan päälle, liiketunnistin ei reagoi alle 20 kg painoisten lemmikkien liikkeisiin. Kameratunnistimessa liiketunnistin on sisäänrakennettuna.

savuilmaisin

Savuilmaisin

Savuilmaisin reagoi nopeasti savuun. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikki savuilmaisimet hälyttävät samanaikaisesti. Kun savuilmaisin on yhdistetty kameratunnistimeen, savuhälytys aktivoi kameratunnistimen, joka ottaa kuvia. Ilmaisimessa on sisäänrakennettu sireeni. Savuilmaisin on aina aktiivinen, vaikka hälytysjärjestelmä olisi kytketty pois päältä.

ovitunnistin tc

Ovitunnistin

Kun ovi tai ikkuna avataan, magneettikosketin laukaisee hälytyksen. Ovitunnistin on tärkeä osa murtosuojausta etenkin silloin, kun liiketunnistinta ei voi käyttää: kun asukkaat ovat itse kotona tai jos kotona on yli 20-kiloisia lemmikkieläimiä. Ovitunnistin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

älypistorasiat

Älypistorasiat

Älypistorasioiden avulla voit hallita valaistusta ja muita sähkölaitteita Sector Alarm –sovelluksella myös mobiilisti ja esimerkiksi katkaista virran sähkölaitteesta. Myydään 3 kpl:n pakkauksessa. Myytävänä myös 1 kpl:n pakkauksessa.

avaimenperätunnistin-tc

Avaimenperätunnistin

Avaimenperätunnistimella hälytys on helppo kytkeä päälle ja pois käyttönäppäimistöstä. Tunnisteet toimitetaan 5 kpl pakkauksissa. Yhteen hälytysjärjestelmään voi yhdistää enintään 8 avaimenperätunnistinta.

vesi-ilmaisin

Vesi-ilmaisin

Vesivuodot voivat aiheuttaa isoja vahinkoja, jos niitä ei havaita ajoissa. Vesi-ilmaisin hälyttää vesivuodoista varhaisessa vaiheessa. Ilmaisin voidaan asentaa esimerkiksi astianpesukoneen alle tai putkien liitoskohdan läheisyyteen. Vesi-ilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

lasirikkoilmaisin

Lasirikkoilmaisin

Lasirikkoilmaisin kiinnitetään seinään tai kattoon. Ilmaisimen mikrofoni tunnistaa lasinrikkoutumisesta aiheutuvan äänen ja laukaisee hälytyksen. Ilmaisin toimii osana murtosuojausta yhdessä ovitunnistimien kanssa ja tuo lisäsuojaa etenkin silloin, kun liiketunnistinta ei voi käyttää: kun asukkaat ovat itse kotona tai jos kotona on yli 20-kiloisia lemmikkieläimiä. Lasirikkoilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

tärinäilmaisin

Tärinäilmaisin

Tärinäilmaisin kiinnitetään oven tai ikkunan karmiin. Ilmaisin reagoi, kun se tunnistaa tärinän: kun esimerkiksi joku hakkaa voimakkaasti ovea tai yrittää rikkoa ikkunan. Tärinäilmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

tärinäilmaisin

Lämpötilailmaisin

Lämpötilailmaisin hälyttää, jos lämpötila alittaa tai ylittää määritellyn rajan. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi pakastimessa hälyttämään, jos lämpötila nousee liian korkeaksi tai vaikkapa vapaa-ajan asunnossa varoittamaan, kun lämpötila on laskemassa pakkasen puolelle. Lämpötilailmaisin voidaan yhdistää kameratunnistimeen.

sisäsireeni

Sisäsireeni

Sisäsireeni alkaa soida, kun hälytys laukeaa. Sisäsireeniä käytetään etenkin suuremmissa tiloissa, kuten isoissa omakotitaloissa tai teollisuushalleissa.

ulkosireeni

Ulkosireeni

Ulkosireeni alkaa soida ja valo vilkkua murtohälytyksen yhteydessä. Sitä käytetään etenkin haja-asutusalueilla, kun hälytys halutaan saada kuulumaan kauemmas.

kaukosäädin-tc

Kaukosäädin

Hallitse hälytysjärjestelmääsi esimerkiksi makuuhuoneesta, autotallista tai puutarhasta. Kaukosäätimellä voit myös aktivoida SOS-hälytyksen eli äänettömän hälytyksen hälytyskeskukseen.

Yale-Doorman-Easylock

EasyLock-lukkomoduuli

EasyLock-lukkomoduulin avulla hälytysjärjestelmä on yhteensopiva Yale Doorman -älylukon kanssa.

ovitunnistin tärinäilmaisimella

Ovitunnistin tärinäilmaisimella

Tärinäilmaisin yhdistettynä ovitunnistimeen reagoi tärinään ja oven tai ikkunan avaamiseen.