Hälytyspalvelumme tuo turvaa kellon ympäri

Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmän myötä saat kattavan hälytyspalvelun, joka on kotisi turvana kellon ympäri. Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä hälytyskeskukseemme läpi vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Hälytyskeskuspäivystäjämme ovat valmiudessa jatkuvasti ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Sector Alarm suhtautuu turvallisuutesi varmistamiseen erittäin vakavasti.

Hälytyspalveluumme kuuluu:

 

24/7 hälytyskeskus

24/7 hälytyskeskus

Hälytysjärjestelmäsi on yhdistetty hälytyskeskukseemme, jossa hälytyskeskustyöhön koulutetut turvallisuusalan asiantuntijamme päivystävät jatkuvasti. Hälytystilanteessa päivystäjämme ottavat välittömästi yhteyttä asiakkaaseen, selvittävät hälytyksen syyn ja hälyttävät tarvittaessa apua paikalle. Työntekijämme hoitavat päivittäin erilaisia tilanteita. Hälytyksen luonteesta riippumatta saat aina tilanteen edellyttämän avun.

palohälytin savuilmaisin

Reagointi tulipaloon

Havaitessaan savua savuilmaisin lähettää heti hälytyksen hälytyskeskukseemme. Samalla kameratunnistimet ottavat sarjan kuvia hälytyksen syyn selvittämiseksi. Palotilanteessa hälytyskeskus voi hälyttää nopeasti apua paikalle.

murtosuojaus

Suojaa murroilta

Ovitunnistin hälyttää murtotilanteessa. Kamera- ja liiketunnistimet valvovat kotiasi kattavasti ja hälyttävät nopeasti. Jos kameran ottamien kuvien perusteella hälytys todetaan aidoksi, ilmoitamme asiasta välittömästi vartijan lisäksi myös poliisille. Voit lisätä murtosuojausta ikkuna- ja lasirikkotunnistimien avulla.

asiakaspalvelu

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti. Hälytyskeskuksemme ja asiakaspalvelumme takaavat, että saat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Hätäpainike

Hätäpainike

Voit hälyttää apua huomaamattomasti hätätilanteessa. Helppo käyttää kaikille perheenjäsenille akuuteissa tilanteissa.

Hälytyskäynnit

Ilmaiset hälytyskäynnit

Sector Alarmin asiakkaana hälytyskäynnit ovat sinulle aina ilmaisia, olipa kyseessä aiheeton tai aiheellinen hälytys.

Lämpötilavahti

Lämpötilavahti

Liiketunnistimen lämpötilavahdin avulla voit seurata etänä kotisi lämpötilaa. Kameratunnistimen lämpötilavahti myös hälyttää hälytyskeskukseen, jos lämpötila nousee nopeasti. Voit lisätä hälytysjärjestelmääsi myös erillisen lämpötilailmaisimen, joka hälyttää lämpötilamuutoksesta.

Lemmikkieläinasetukset

Lemmikkieläinasetukset

Lemmikkieläinasetusten ansiosta alle 20 kg lemmikkisi voivat liikkua vapaasti myös liiketunnistimien tarkkailemalla alueella aiheuttamatta hälytystä.

Tiedonsiirto

Luotettava tiedonsiirto

Kahdennettu tiedonsiirtojärjestelmä varmistaa nopean, luotettavan ja suojatun hälytystiedon siirron (GSM- ja ethernet-yhteydellä).

Tarkistuskierrokset

Hälytyksen tarkistus

Hälytystilanteessa vartija tarkastaa asunnon, tekee havaintojensa perusteella tapahtumaraportin ja pyrkii estämään lisävahinkojen synnyn.

Paikallinen palvelu

Paikallisesti koko maassa

Sector Alarm toimii useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä alueiden parhaiden vartiointiliikkeiden kanssa ja tunnemme siten juuri sinun alueesi.

Voit liittää hälytysjärjestelmääsi lisätunnistimia, joiden avulla lisäät kotisi suojausta. Esimerkiksi vesi-ilmaisimen, joka hälyttää havaitessaan vesivuodot. Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta (asennettuina). Hälytyspalvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 40,90 €/kk. Lisälaitteiden määrästä riippumatta palvelun kuukausimaksu on korkeintaan 46,90 €.

kameratunnistin piktogrammi.png

Kameratunnistin auttaa selvittämään hälytyksen syyn

Kameratunnistimien kuvien avulla hälytyskeskuksen työntekijät voivat varmentaa hälytyksen syyn ja ryhtyä pikaisesti asianmukaisiin toimiin. Näin säästät kallisarvoista aikaa, jos onnettomuus pääsee sattumaan.

Kameratunnistin reagoi ja ottaa kuvia liikkeistä peittoalueellaan niin päivänvalossa kuin pimeässäkin. Lisäksi se reagoi lämpötilanmuutoksiin. Kameratunnistin voidaan yhdistää moniin eri ilmaisimiin, jolloin kamera ottaa kuvia, kun siihen yhdistetty ilmaisin hälyttää. Esimerkiksi, kun kamera on yhdistetty savuilmaisimeen, se ottaa kuvia myös savunmuodostuksen yhteydessä.

Omilla sivuilla ja Sector Alarm -sovelluksella voit myös tarkistaa kotisi lämpötilan kameratunnistimen avulla. Se voi auttaa sinua havaitsemaan ongelman ja välttämään näin kalliit vahingot. Kameratunnistin ottaa kuvia ainoastaan hälytyksen sattuessa ja kuvat siirtyvät hälytyskeskukseen suojatun yhteyden kautta.

Kysy lisää jo tänään
alypistorasia

Älykkäät ratkaisut

Voit käyttää hälytysjärjestelmääsi ja seurata sen toimintoja mobiilisti Sector Alarm-sovelluksen avulla vaikka matkoilla. Voit esimerkiksi kytkeä hälytyksen päälle tai pois tai vaikka säätää valaistusta älypistorasioiden avulla.
Lue lisää
vesi-ilmaisin-halytysjärjestelmä

Vesivuodoilta suojautuminen

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.
Lue lisää
murtosuojaus

Murtosuojaus

Ovi- ja ikkunatunnistimet yhdessä kamera- ja liiketunnistimien kanssa suojaavat kotiasi ja hälyttävät murtotilanteessa.

Lue lisää
paloturvallisuus-takka

Paloturvallisuus

Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palohälytysjärjestelmä säästää kallisarvoista aikaa palon syttymisestä avun saamiseen.

Lue lisää
aloituspaketti-sector-alarm-tc-pieni

Tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi parhaiten sopivilla lisäosilla.

Lue lisää