Hälytyspalvelumme sisältää kaiken tämän

Kotonasi on kaikki elämäsi tärkeimmät asiat – perheesi, kotieläimesi, henkilökohtaiset tavarasi ja rakkaimmat muistosi. Meistä tulipalojen valvominen on vähintään yhtä tärkeää kuin murtojen ennaltaehkäisy ja siksi olemme valinneet palveluumme laitteet, jotka suojaavat molemmilta riskeiltä alusta alkaen. Hälytyskeskuksemme ja palkittu asiakaspalvelumme takaavat, että saat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sector Alarm luo tunteen siitä, että joku on aina kotona.

grid-51-piktogrammi-murtohalytin.png

Suojaa murroilta

Kameratunnistimet valvovat kotiasi kattavasti ja hälyttävät nopeasti murtotilanteessa. Jos kameran ottamien kuvien perusteella hälytys todetaan aidoksi, ilmoitamme asiasta välittömästi vartijan lisäksi myös poliisille.

grid-51-piktogrammi-palohalytin.png

Reagointi tulipaloon

Havaitessaan savua savuilmaisin lähettää heti hälytyksen hälytyskeskukseemme. Samalla kameratunnistimet ottavat sarjan kuvia hälytyksen syyn selvittämiseksi.

grid-51-piktogrammi-uhkapainike.png

Hätäpainike

Voit hälyttää apua huomaamattomasti yhdellä napin painalluksella hätätilanteessa. Helppo käyttää kaikille perheenjäsenille akuuteissa tilanteissa.

grid-51-piktogrammi-halytyskeskus.png

24/7 hälytyskeskus

Kotihälytysjärjestelmäsi on yhteydessä hälytyskeskukseemme. Työntekijämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

grid-51-piktogrammi-palvelu.png

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti. Me Sector Alarmilla olemme töissä kellon ympäri voidaksemme auttaa sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.
grid-51-piktogrammi-halytyskaynnit-1.png

Ilmaiset hälytyskäynnit

Sector Alarmin asiakkaana hälytyskäynnit ovat sinulle aina ilmaisia, olipa kyseessä aiheeton tai aiheellinen hälytys.

grid-51-piktogrammi-tiedonsiirto.png

Luotettava tiedonsiirto

Kahdennettu tiedonsiirtojärjestelmä nopeaan ja luotettavaan hälytystiedon siirtoon (GSM- ja ethernet-yhteydellä).

grid-51-piktogrammi-murtohalytin (1).png

Tarkistuskierrokset

Hälytystilanteessa vartija tarkastaa asunnon, tekee havaintojensa perusteella tapahtumaraportin ja pyrkii estämään lisävahinkojen synnyn.

grid-51-piktogrammi-paikallinen.png

Paikallisesti koko maassa

Sector Alarm toimii useimmilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä alueiden parhaiden vartiointiliikkeiden kanssa ja tunnemme siten juuri sinun alueesi.

grid-51-piktogrammi-kotielain.png

Kotieläinasetukset

Kotieläinasetusten ansiosta lemmikkisi voivat liikkua vapaasti aiheuttamatta hälytystä.
grid-51-piktogrammi-lampotilavahti.png

Lämpötilavahti

Lämpötilavahdin avulla voit seurata etänä kotisi lämpötilaa. Lämpötilavahti myös hälyttää hälytyskeskukseen jos lämpötila nousee nopeasti.