Älykkäät ratkaisut kotiisi

Markkinoille tulee koko ajan lisää älytuotteita ja -palveluja, joita kehitetään sinun arkesi helpottamiseksi. Monet älyratkaisut voi liittää kotihälytysjärjestelmään. Voit avata oven ja kytkeä hälytyksen pois käytöstä yhdellä kertaa. Pääset palaamaan valaistuun kotiin. Tarjoamme sinulle kaiken tämän, kun valitset Sector Alarmin.

Lue lisää älykkäistä ratkaisuistamme

 

Pidä kotihälytysjärjestelmääsi silmällä Sector Alarm mobiilisovelluksella

Sector Alarm mobiilisovellus tekee arjestasi hieman helpompaa. Kotihälytysjärjestelmääsi liitettyjen älykkäiden ratkaisujen avulla voit hallita lukitusta, valaistusta ja muita sähkölaitteita. Saat myös tapahtumalokin luettavaksesi. Tämä on kätevää, jos haluat pitää tarkemmin silmällä sitä, kuka kytkee hälytyksen käyttöön tai pois käytöstä.

Sector Alarm mobiilisovellus sisältyy hälytyspalveluumme, ja se on saatavana App Storessa, Google Playssa ja Windows Phone Storessa.

 

Mobiilisovellus

grid-42-kotihalytysjarjestelma-sector-alarm-app.png
grid-42-halytysjarjestelma-alyratkaisut.png

Hallitse valaistusta ja muita sähkölaitteita

Eikö olisikin mukavaa palata valaistuun kotiin? Kotihälytysjärjestelmään liitettyjen älypistorasioiden avulla voit hallita valaistusta ja muita sähkölaitteita helposti. Pidä kotiasi silmällä ja koe olosi turvallisemmaksi.

Mahdollisen hälytyksen varalta voit myös aktivoida älypistorasiat siten, että kotisi valot syttyvät murron tai tulipalon yhteydessä. Näin voit pelotella murtovarasta ja vähentää pimeään jäämisen riskiä palon syttyessä.

 

Älypistorasiat