Älykkäät ratkaisut tekevät arjesta helpompaa

Pidä koti hallussa vaikka toisella puolen maailmaa. Omat sivut –verkkopalvelun ja Sector Alarm –mobiilisovelluksen avulla hallinnoit hälytysjärjestelmääsi myös etänä. Niiden kautta voit käyttää myös älypistorasioita: voit tarkistaa ja kytkeä virran kodin sähkölaitteisiin päälle tai pois. Omat sivut –verkkopalvelu ja Sector Alarm -sovellus sisältyvät hälytyspalveluumme. Lataa maksuton mobiilisovellus App Storesta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.

Omat sivut ja Sector Alarm -mobiilisovellus

Sector Alarm -mobiilisovelluksella ja Omat sivut -verkkopalvelussa voit pitää kotiasi silmällä mistä tahansa. Niiden avulla voit kytkeä hälytyksen päälle ja pois, tarkistaa tapahtumat ja saada ilmoituksen, kun lapsesi saapuvat koulusta.

hälytysjärjestelmän etäkäyttö

Käytä hälytysjärjestelmää etänä

Voit hallita kotihälytysjärjestelmääsi mistä tahansa, missä sinulla on pääsy internetiin. Voit kytkeä kotisi hälytyksen päälle ja pois missä päin maailmaa oletkin. Voit myös antaa tilapäisen käyttökoodin esimerkiksi talonmiestä tai kukkien kastelijaa varten.

asunnon lämpötilan seuraaminen

Seuraa asuntosi lämpötilaa

Voit tarkistaa kotisi lämpötilan ja pitää kotiasi paremmin silmällä. Se voi auttaa sinua havaitsemaan ongelman ja välttämään näin kalliit vahingot.

Ilmoitus hälytysjärjestelmästä

Saa ilmoitus, kun lapsesi saapuvat koulusta

Voit myös tarkistaa, milloin joku kytkee hälytyksen käyttöön tai pois käytöstä. Näin voit seurata vaikkapa sitä, milloin perheen koululainen on saapunut kotiin.

tapahtumaloki

Lue tapahtumalokia

Saat tapahtumalokin luettavaksesi. Tämä on kätevää, jos haluat seurata tarkemmin sitä, kuka kytkee hälytyksen käyttöön tai pois käytöstä.

Sector Alarm mobiilisovellus on saatavana App Storessa, Google Playssa ja Windows Phone Storessa.

sector-alarm-app-stores.png

grid-42-halytysjarjestelma-alyratkaisut.png

Älypistorasiat – turvallisuutta ja mukavuutta elämään

Eikö olisikin mukavaa palata valaistuun kotiin? Kotihälytysjärjestelmään liitettyjen älypistorasioiden avulla voit hallita sähkölaitteita helposti Omien sivujen tai mobiilisovelluksen avulla, silloinkin kun olet itse poissa kotoa. Voit myös ohjata älypistorasioidesi toimintaa Omilta sivuilta ajastimen avulla ja vaikkapa sytyttää kotisi valot päälle halutessasi.

Älypistorasiat tuovat turvallisuutta, mukavuutta ja jopa ripauksen luksusta arkeen: mikä onkaan mukavampaa kuin ajastaa kahvinkeitin käynnistymään niin, että voit herätä kahvin tuoksuun tai sytyttää eteiseen valot jo kotimatkalla.

Mikä tärkeintä, älypistorasiat auttavat suojaamaan kotia. Kodin pienet ja suuret sähkölaitteet ovat välttämättömiä arjen sujumisen kannalta. Samalla niissä piilee paloriski, jos esimerkiksi kahvinkeitin unohtuu päälle, pyykkikone jää yksin pyörimään tai kuuman lieden päälle eksyy tavaraa. Älypistorasioiden avulla voit pienentää riskiä: vaikka et itse ole kotona, voit varmistaa mobiilisovelluksesta tai Omilta sivuilta, että sähkölaitteet on sammutettu ja tarvittaessa katkaista virran laitteesta.

 Mahdollisen hälytyksen varalta voit myös aktivoida älypistorasiat siten, että kotisi valot syttyvät murron tai tulipalon yhteydessä. 

Kysy lisää jo tänään

vesi-ilmaisin

Vesivuodoilta suojautuminen

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.

kodin paloturvallisuus

Paloturvallisuus

Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palohälytysjärjestelmä säästää kallisarvoista aikaa palon syttymisestä avun saamiseen.

hälytyspalvelu 24/7

Hälytyspalvelumme

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen, joka valvoo 24/7. Hälytyksen sattuessa hälytyskeskustyöhön koulutettu päivystäjämme selvittää hälytyksen syyn ja hankkii tarvittavan avun.

kodin hälytysjärjestelmän laitteet

Tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi parhaiten sopivilla lisäosilla.

murtosuojaus kotiin

Murtosuojaus

Ovi- ja ikkunatunnistimet yhdessä kamera- ja liiketunnistimien kanssa suojaavat kotiasi ja hälyttävät murtotilanteessa.