Älykkäät ratkaisut tekevät arjesta helpompaa

Pidä koti hallussa vaikka toisella puolen maailmaa.

Koti on aina mukana Omat sivut –verkkopalvelun ja Sector Alarm –mobiilisovelluksen avulla. Voit hallita hälytysjärjestelmää ja älypistorasioiden avulla myös kodin sähkölaitteita. Jos yhdistät hälytysjärjestelmääsi Yale Doorman -älylukon voit käyttää sitä mobiilisovelluksella.

sector-alarm-mobiilisovellus_square-900x900

Omat sivut ja Sector Alarm -mobiilisovellus

Sector Alarm -mobiilisovelluksella ja Omat sivut -verkkopalvelussa voit pitää kotiasi silmällä mistä tahansa. Niiden avulla voit kytkeä hälytyksen päälle ja pois, tarkistaa tapahtumat ja saada ilmoituksen, kun lapsesi saapuvat koulusta.

Omat sivut –verkkopalvelu ja Sector Alarm -sovellus sisältyvät hälytyspalveluumme. Lataa maksuton mobiilisovellus App Storesta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.

sector-alarm-app-stores.png

alypistorasiat-lisaavat-turvallisuutta

Älypistorasiat – turvallisuutta ja mukavuutta elämään

Eikö olisikin mukavaa palata valaistuun kotiin? Kotihälytysjärjestelmään liitettyjen älypistorasioiden avulla voit hallita sähkölaitteita helposti Omien sivujen tai mobiilisovelluksen avulla, silloinkin kun olet itse poissa kotoa. Voit myös ohjata älypistorasioiden toimintaa Omilta sivuilta ajastimen avulla ja vaikkapa sytyttää kotisi valot päälle halutessasi.

Älypistorasiat tuovat turvallisuutta, mukavuutta ja jopa ripauksen luksusta arkeen: mikä onkaan mukavampaa kuin ajastaa kahvinkeitin käynnistymään niin, että voit herätä kahvin tuoksuun tai sytyttää eteiseen valot jo kotimatkalla.

Mahdollisen hälytyksen varalta voit myös aktivoida älypistorasiat siten, että kotisi valot syttyvät murron tai tulipalon yhteydessä. 

Mikä tärkeintä, älypistorasiat auttavat suojaamaan kotia. Kodin pienet ja suuret sähkölaitteet ovat välttämättömiä arjen sujumisen kannalta. Samalla niissä piilee paloriski, jos esimerkiksi kahvinkeitin unohtuu päälle tai pyykkikone jää yksin pyörimään. Älypistorasioiden avulla voit pienentää riskiä: vaikka et itse ole kotona, voit varmistaa mobiilisovelluksesta tai Omilta sivuilta, että sähkölaitteet on sammutettu ja tarvittaessa katkaista virran laitteesta.

Kysy lisää jo tänään

sector-alarm-älylukko-900x900

Älylukko – avaa lukitus ja kytke hälytys pois yhtä aikaa

Ei enää huolta kadonneista ja kotiin unohtuneista avaimista. Kun yhdistät Yale Doorman –älylukon hälytysjärjestelmääsi, kotiovi aukeaa käyttämällä koodia ja hälytys kytkeytyy samalla pois päältä. Lue lisää

logo smart living