Älykkäät ratkaisut tekevät arjesta helpompaa

Pidä koti hallussa vaikka toisella puolen maailmaa. Omat sivut –verkkopalvelun ja Sector Alarm –mobiilisovelluksen avulla hallinnoit hälytysjärjestelmääsi myös etänä. Niiden kautta voit käyttää myös älypistorasioita: voit tarkistaa ja kytkeä virran kodin sähkölaitteisiin päälle tai pois. Omat sivut –verkkopalvelu ja Sector Alarm -sovellus sisältyvät hälytyspalveluumme. Lataa maksuton mobiilisovellus App Storesta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.

Omat sivut ja Sector Alarm -mobiilisovellus

Sector Alarm -mobiilisovelluksella ja Omat sivut -verkkopalvelussa voit pitää kotiasi silmällä mistä tahansa. Niiden avulla voit kytkeä hälytyksen päälle ja pois, tarkistaa tapahtumat ja saada ilmoituksen, kun lapsesi saapuvat koulusta.

Sector Alarm mobiilisovellus on saatavana App Storessa, Google Playssa ja Windows Phone Storessa.

sector-alarm-app-stores.png

alypistorasiat-lisaavat-turvallisuutta

Älypistorasiat – turvallisuutta ja mukavuutta elämään

Eikö olisikin mukavaa palata valaistuun kotiin? Kotihälytysjärjestelmään liitettyjen älypistorasioiden avulla voit hallita sähkölaitteita helposti Omien sivujen tai mobiilisovelluksen avulla, silloinkin kun olet itse poissa kotoa. Voit myös ohjata älypistorasioidesi toimintaa Omilta sivuilta ajastimen avulla ja vaikkapa sytyttää kotisi valot päälle halutessasi.

Älypistorasiat tuovat turvallisuutta, mukavuutta ja jopa ripauksen luksusta arkeen: mikä onkaan mukavampaa kuin ajastaa kahvinkeitin käynnistymään niin, että voit herätä kahvin tuoksuun tai sytyttää eteiseen valot jo kotimatkalla.

Mahdollisen hälytyksen varalta voit myös aktivoida älypistorasiat siten, että kotisi valot syttyvät murron tai tulipalon yhteydessä. 

Mikä tärkeintä, älypistorasiat auttavat suojaamaan kotia. Kodin pienet ja suuret sähkölaitteet ovat välttämättömiä arjen sujumisen kannalta. Samalla niissä piilee paloriski, jos esimerkiksi kahvinkeitin unohtuu päälle, pyykkikone jää yksin pyörimään tai kuuman lieden päälle eksyy tavaraa. Älypistorasioiden avulla voit pienentää riskiä: vaikka et itse ole kotona, voit varmistaa mobiilisovelluksesta tai Omilta sivuilta, että sähkölaitteet on sammutettu ja tarvittaessa katkaista virran laitteesta.

Kysy lisää jo tänään
vesi-ilmaisin-halytysjärjestelmä

Vesivuodoilta suojautuminen

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.

Lue lisää
halytyspalvelu

Hälytyspalvelumme

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen, joka valvoo 24/7. Hälytyksen sattuessa hälytyskeskustyöhön koulutettu päivystäjämme selvittää hälytyksen syyn ja hankkii tarvittavan avun.

Lue lisää
murtosuojaus

Murtosuojaus

Ovi- ja ikkunatunnistimet yhdessä kamera- ja liiketunnistimien kanssa suojaavat kotiasi ja hälyttävät murtotilanteessa.

Lue lisää
paloturvallisuus-takka

Paloturvallisuus

Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palohälytysjärjestelmä säästää kallisarvoista aikaa palon syttymisestä avun saamiseen.

Lue lisää
aloituspaketti-sector-alarm-tc-pieni

Tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi parhaiten sopivilla lisäosilla.

Lue lisää