Valitse itsellesi sopiva aloituspaketti

Olemme tehneet asiat sinulle helpoiksi ja tarjoamme kaksi aloituspakettia, joista toiseen sisältyy kameratunnistin ja kuvavarmennus, toiseen taas ei. Valitse se, kumpi sopii itsellesi parhaiten.

 

Suosittelemme

Aloituspaketti kameratunnistimella ja savuilmaisimella

149 €, sis. asennuksen

(Suositushinta 349 €)
Hälytyspalvelu: 39,90 €/kk (ei sitoutumisaikaa)

Hälytysjärjestelmä aloituspaketti kameralla

Aloituspakettiin kuuluu keskusyksikkö, yksi käyttönäppäimistö sisäänrakennetulla sireenillä, yksi kameratunnistin, yksi savuilmaisin, yksi ovitunnistin, yksi älypistorasia, avaimenperätunnistin ja hälytystarrat.

TILAA LUE LISÄÄ

Aloituspaketti liiketunnistimella ja savuilmaisimella

0 €, sis. asennuksen

(Suositushinta 199 €)
Hälytyspalvelu: 39,90 €/kk (ei sitoutumisaikaa)

Hälytysjärjestelmä aloituspaketti liiketunnistimella

Aloituspakettiin kuuluu keskusyksikkö, yksi käyttönäppäimistö sisäänrakennetulla sireenillä, yksi liiketunnistin, yksi savuilmaisin, yksi ovitunnistin, yksi älypistorasia, avaimenperätunnistin ja hälytyksestä kertovat tarrat.

TILAA LUE LISÄÄ

Käytä ja seuraa toimintoja Sector Alarm -sovelluksella

Sector Alarm -sovellus tekee arjestasi hieman helpompaa. Kotihälytysjärjestelmääsi liitettyjen älykkäiden ratkaisujen avulla voit hallita valaistusta ja muita sähkölaitteita. Saat myös tapahtumalokin luettavaksesi. Tämä on kätevää, jos haluat tarkistaa, kuka on kytkenyt hälytyksen päälle tai pois käytöstä.

Sector Alarm -sovellus sisältyy hälytyspalveluumme, ja se on saatavana App Storessa, Google Playssa ja Windows Phone Storessa.

sector alarm app stores

kotihalytysjarjestelma mobiilisovellus
hälytysjärjestelmä savuilmaisin

Palohälytysjärjestelmä, joka pelastaa henkiä

Kodissasi ovat kaikki elämän tärkeimmät asiat – perheesi, lemmikkisi, henkilökohtaiset tavarasi ja rakkaimmat muistosi. Koti on paikka, jossa on hyvä olla. Samalla se on kuitenkin tulipalon syttymiselle tavallisin paikka.

Kotona on paljon tulipalolle altistavia riskitekijöitä. Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palohälytysjärjestelmä säästää aikaa. Aika on tärkein asia, jota tarvitset, jos kotonasi syttyy tulipalo.

Kun valitset Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmän, siihen sisältyy aina palohälytysjärjestelmä, jossa savuilmaisimet kommunikoivat keskenään. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikki ilmaisimet hälyttävät sijainnista riippumatta. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun kodissasi on useita kerroksia.

Henkilökohtainen palvelu ympäri vuorokauden

Kotihälytysjärjestelmäsi on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen. Koulutetut hälytyskeskuspäivystäjämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Työntekijämme ovat asiantuntijoita. He tulkitsevat ja hoitavat päivittäin erilaisia tilanteita. Hälytyksen luonteesta riippumatta saat aina tilanteen edellyttämän avun. Sector Alarm pitää huolen perheestäsi ja suhtautuu turvallisuutesi varmistamiseen erittäin vakavasti.

Kotihälytysjärjestelmäsi on yhdistetty kahdennetulla tiedonsiirtoratkaisulla (GSM-yhteydellä ja käytössäsi olevalla laajakaistayhteydellä), mikä takaa nopean ja varman yhteyden hälytyskeskukseen.

                   halytysjarjestelma-asiakaspalvelu-halytyskeskus.png
kameratunnistin kotihälytysjärjestelmä

Selvitämme hälytyksen syyn

Kameratunnistimien kuvien avulla hälytyskeskuksen työntekijät voivat varmentaa hälytyksen syyn ja ryhtyä pikaisesti asianmukaisiin toimiin. Näin säästät kallisarvoista aikaa, jos onnettomuus pääsee sattumaan.

Kameratunnistin reagoi ja ottaa kuvia liikkeistä peittoalueellaan niin päivänvalossa kuin pimeässäkin. Lisäksi se reagoi lämpötilanmuutoksiin. Omilla sivuilla ja Sector Alarm -sovelluksella voit lisäksi tarkistaa kotisi lämpötilan kameratunnistimen avulla. Se voi auttaa sinua havaitsemaan ongelman ja välttämään näin kalliit vahingot.

Hälytyspalvelumme

Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmän myötä saat markkinoiden kattavimman hälytyspalvelun.

 

grid-51-piktogrammi-murtohalytin.png

Suojaa murroilta

Kameratunnistimet valvovat kotiasi kattavasti ja hälyttävät nopeasti murtotilanteessa. Jos kameran ottamien kuvien perusteella hälytys todetaan aidoksi, ilmoitamme asiasta välittömästi vartijan lisäksi myös poliisille.

grid-51-piktogrammi-palohalytin.png

Reagointi tulipaloon

Havaitessaan savua savuilmaisin lähettää heti hälytyksen hälytyskeskukseemme. Samalla kameratunnistimet ottavat sarjan kuvia hälytyksen syyn selvittämiseksi.

grid-51-piktogrammi-uhkapainike.png

Hätäpainike

Voit hälyttää apua huomaamattomasti yhdellä napin painalluksella hätätilanteessa. Helppo käyttää kaikille perheenjäsenille akuuteissa tilanteissa.

grid-51-piktogrammi-halytyskeskus.png

24/7 hälytyskeskus

Kotihälytysjärjestelmäsi on yhteydessä hälytyskeskukseemme. Työntekijämme ovat valmiudessa vuorokauden ympäri ja auttavat sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

grid-51-piktogrammi-palvelu.png

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti. Me Sector Alarmilla olemme töissä kellon ympäri voidaksemme auttaa sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa.
grid-51-piktogrammi-halytyskaynnit-1.png

Ilmaiset hälytyskäynnit

Sector Alarmin asiakkaana hälytyskäynnit ovat sinulle aina ilmaisia, olipa kyseessä aiheeton tai aiheellinen hälytys.

grid-51-piktogrammi-tiedonsiirto.png

Luotettava tiedonsiirto

Kahdennettu tiedonsiirtojärjestelmä nopeaan ja luotettavaan hälytystiedon siirtoon (GSM- ja ethernet-yhteydellä).

grid-51-piktogrammi-murtohalytin (1).png

Tarkistuskierrokset

Hälytystilanteessa vartija tarkastaa asunnon, tekee havaintojensa perusteella tapahtumaraportin ja pyrkii estämään lisävahinkojen synnyn.

grid-51-piktogrammi-paikallinen.png

Paikallisesti koko maassa

Sector Alarm toimii useimmilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä alueiden parhaiden vartiointiliikkeiden kanssa ja tunnemme siten juuri sinun alueesi.

grid-51-piktogrammi-kotielain.png

Kotieläinasetukset

Kotieläinasetusten ansiosta lemmikkisi voivat liikkua vapaasti aiheuttamatta hälytystä.
grid-51-piktogrammi-lampotilavahti.png

Lämpötilavahti

Lämpötilavahdin avulla voit seurata etänä kotisi lämpötilaa. Lämpötilavahti myös hälyttää hälytyskeskukseen jos lämpötila nousee nopeasti.

Entistäkin turvallisempi koti

Kaikkien tarpeet ja kodit ovat erilaisia, joten räätälöimme hälytysjärjestelmämme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

 

sector alarm kameratunnistin

Kameratunnistin

Kameratunnistin ottaa kuvia salamavalolla havaitessaan liikettä tai lämpötilan noustessa yli hälytysrajan niin päivänvalossa kuin pimeässäkin. Se ottaa kuvia myös savunmuodostuksen yhteydessä.

sector alarm vesi-ilmaisin

Vesi-ilmaisin

Vesivuodot voivat aiheuttaa isoja vahinkoja, jos niitä ei havaita ajoissa. Tämä ilmaisin hälyttää niistä varhaisessa vaiheessa.

sector alarm kaukosäädin

Kaukosäädin

Hallitse hälytysjärjestelmääsi esimerkiksi makuuhuoneesta, autotallista tai puutarhasta. Voit myös aktivoida SOS-hälytyksen.

sector alarm liiketunnistin

Liiketunnistin

Liiketunnistin reagoi liikkeeseen peittoalueellaan, joka on 11 metriä 90 asteen kulmassa.

sector alarm lasirikkoilmaisin

Lasirikkoilmaisin

Lasirikkoilmaisinta voidaan käyttää magneettikoskettimien lisänä kuorivalvonnassa.

Älypistorasiat

Älypistorasiat

Älypistorasioiden avulla voit hallita valaistusta ja muita sähkölaitteita Sector Alarm -sovelluksella. Myydään 3 kpl:n pakkauksessa. Myytävänä myös 1 kpl:n pakkauksessa.

sector alarm savuilmaisin

Savuilmaisin

Savuilmaisin reagoi nopeasti savuun ja aktivoi kameratunnistimen, joka ottaa kuvia. Jos yksi savuilmaisin hälyttää, kaikki savuilmaisimet hälyttävät samanaikaisesti.

sector alarm ovitunnistin

Ovitunnistin

Kun ovi avataan, kosketin laukaisee hälytyksen. Käytetään myös yö- ja kuorivalvonnassa ja kun kotona on yli 20-kiloisia lemmikkieläimiä.


Nämä ovat suosituimpia laitteitamme. Lisäksi valikoimaamme kuuluu sisä- ja ulkosireenejä ja iskutunnistimia.

Pyydä meitä ottamaan yhteyttä