Turvaa joka hetki.

Katso video ›

Aloituspaketti murto- ja palosuojauksella

Aloituspakettimme sisältävät peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi sopivilla lisäosilla. Asiantuntijamme tekee ehdotuksen, millainen kokonaisuus kattaisi parhaiten kotisi turvallisuustarpeet ja teet itse päätöksen haluamistasi lisälaitteista. Voit täydentää järjestelmää milloin tahansa myöhemminkin.

 Sinun ei tarvitse maksaa turhasta, vaan saat hälytysjärjestelmääsi juuri ne osat, jotka tekevät sinun kodistasi turvallisemman.

aloituspaketti-sector-alarm-tc-hinta

Aloituspaketti kameratunnistimella ja savuilmaisimella 149 €, sis. asennuksen

Hälytyspalvelu: 40,90 €/kk (ei sitoutumisaikaa)

Aloituspakettiin kuuluu keskusyksikkö, yksi käyttönäppäimistö, yksi kameratunnistin, yksi savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, yksi ovitunnistin, yksi älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

Ota yhteyttä

 

Voit liittää hälytysjärjestelmääsi lisätunnistimia, joiden avulla lisäät kotisi suojausta. Esimerkiksi vesi-ilmaisimen, joka hälyttää havaitessaan vesivuodot.

Tutustu tarkemmin aloituspaketin laitteiden ominaisuuksiin ja lisälaitteisiin.

Käytä ja seuraa toimintoja Sector Alarm -sovelluksella

Voit hallinnoida hälytysjärjestelmääsi Omien sivujen tai mobiilisovelluksen kautta myös etänä. Lataa Sector Alarm –sovellus App Storesta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.

Lue lisää älykkäistä ratkaisuistamme

sector alarm app stores

kotihalytysjarjestelma mobiilisovellus

Hinnoittelu

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina.

 Palvelun kuukausihinta on alk. 40,90 €/kk, mutta enintään 46,90 € kuukaudessa, lisäosien määrästä riippumatta.

Lue mitä kaikkea hälytyspalveluumme sisältää.

murtosuojaus

Murtosuojaus

Ovi- ja ikkunatunnistimet yhdessä kamera- ja liiketunnistimien kanssa suojaavat kotiasi ja hälyttävät murtotilanteessa.

Lue lisää
paloturvallisuus-takka

Paloturvallisuus

Hälytyskeskukseen yhteydessä oleva palohälytysjärjestelmä säästää kallisarvoista aikaa palon syttymisestä avun saamiseen.

Lue lisää
vesi-ilmaisin-halytysjärjestelmä

Vesivuodoilta suojautuminen

Vesi-ilmaisin hälyttää havaitessaan vesivuodon. Nopea reagointi voi ehkäistä suuren vahingon.

Lue lisää
halytyspalvelu

Hälytyspalvelumme

Hälytysjärjestelmäsi on yhteydessä Sector Alarmin hälytyskeskukseen, joka valvoo 24/7. Hälytyksen sattuessa hälytyskeskustyöhön koulutettu päivystäjämme selvittää hälytyksen syyn ja hankkii tarvittavan avun.

Lue lisää
alypistorasia

Älykkäät ratkaisut

Voit käyttää hälytysjärjestelmääsi ja seurata sen toimintoja mobiilisti Sector Alarm-sovelluksen avulla vaikka matkoilla. Voit esimerkiksi kytkeä hälytyksen päälle tai pois tai vaikka säätää valaistusta älypistorasioiden avulla.

Lue lisää
aloituspaketti-sector-alarm-tc-pieni

Tietoa laitteista

Hälytysjärjestelmämme on suunniteltu sopimaan erilaisiin koteihin ja erilaisiin tarpeisiin. Aloituspaketti sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää kotiisi parhaiten sopivilla lisäosilla.

Lue lisää