Nyt aloituspaketti 0 € murto- ja palosuojauksella!

Tilaa nyt ja saat aloituspaketin asennettuna hintaan 0 €! Täytä yhteystietosi, niin soitamme ja tarjoamme sinun kotiisi sopivan ratkaisun. Aloituspakettiin kuuluu keskusyksikkö, 1 käyttönäppäimistö, 1 kameratunnistin, 1 savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, 1 ovitunnistin, 1 älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

Toimi pian ja saat yhden savuilmaisimen kaupan päälle!

Suojaa kotisi nyt!

halytysjarjestelma-asiakaspalvelu-halytyskeskus

Hälytysjärjestelmä valvoo 24/7

Sector Alarmin kotihälytysjärjestelmä suojaa kotisi ja valvoo puolestasi silloinkin, kun itse olet töissä tai matkoilla, kun nukut tai silloin, kun koululaiset tulevat yksin kotiin. Järjestelmä on kytketty hälytyskeskukseemme, joka päivystää ympäri vuorokauden. Hälytyskeskus saa tiedon hälytyksestä välittömästi, tarkistaa tilanteen ja hankkii tarvittaessa avun paikalle.

Palveluumme kuuluu

  • hälytyspalvelu, joka päivystää jatkuvasti ja tarjoaa avun hälytystilanteissa
  • kotiisi asennettava hälytysjärjestelmä, joka on yhteydessä hälytyskeskukseemme
  • Omat sivut –verkkopalvelu ja Sector Alarm –mobiilisovellus, joiden avulla käytät järjestelmää myös etänä.

Tutustu hälytyspalveluumme

Käytä ja seuraa toimintoja Sector Alarm -sovelluksella

Voit hallinnoida hälytysjärjestelmääsi Omien sivujen tai mobiilisovelluksen kautta myös etänä. Lataa Sector Alarm –sovellus App Storesta, Google Playsta tai Windows Phone Storesta.

Lue lisää älykkäistä ratkaisuistamme

sector alarm app stores

grid-42-kotihalytysjarjestelma-sector-alarm-app

Hinnoittelu

Palvelun aloitusmaksu on kertamaksu, joka muodostuu hälytysjärjestelmän aloituspaketin ja mahdollisten lisälaitteiden hinnasta asennettuina.

Palvelun kuukausihinta aloituspaketin laitteistolla on 40,90 €/kk. Mahdollisten lisälaitteiden määrästä riippuen kuukausihinta on enintään 46,90 €/kk.

Lue mitä kaikkea hälytyspalvelumme sisältää.