Huipputarjous: Suojaa koti ja pelaa huoletta!

Kyllä, olen kiinnostunut

Kodin hälytysjärjestelmä tuo turvaa palojen, murtojen ja monien muiden vahinkojen varalta. Silloinkin, kun olet itse pelikentillä.

Tilaa nyt ja saat hälytysjärjestelmän aloituspaketin* hintaan 0 € ja yhden ilmaisimen kaupan päälle - säästä jopa 548 €!

Tarjous koskee Suomen Golfliiton jäseniä. Tarjous on voimassa 15.10.2019 asti. Kampanja-aika 2.4.-15.10.2019. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu koskee uusia tilauksia.

Palvelun kk-hinta aloituspaketin laitteistolla 40,90 €. Mahdollisten lisälaitteiden määrästä riippuen kk-hinta on enintään 46,90 €.

*Aloituspakettiin kuuluu keskusyksikkö, yksi käyttönäppäimistö, yksi kameratunnistin, yksi savuilmaisin sisäänrakennetulla sireenillä, yksi ovitunnistin, yksi älypistorasia, 5 avaimenperätunnistinta ja hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat.

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa 24/7

Kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotisi, perheesi ja kaikki kodin tärkeät asiat, silloinkin, kun olet itse pois kotoa. Palo- ja murtosuojaus on palvelumme ydin, mutta hälytysjärjestelmämme turvaa kotisi myös monilta muilta vahingoilta - sinun tarpeidesi mukaan. Järjestelmä on yhdistetty hälytyskeskukseen, joka on valmiudessa jatkuvasti, selvittää hälytyksen syyn ja huolehtii tarvittavan avun paikalle. Hälytyskeskuksemme ja asiakaspalvelumme takaavat, että saat henkilökohtaista palvelua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Kartoitetaan sinulle sopiva ratkaisu kodin turvallisuuteen yhdessä!

Tutustu palveluun