« blogin etusivulle

Turvajärjestelmän helppokäyttöisyys yllätti Seppälät

11.9.2017  /  Turvallinen koti, Asiakastarina, Nykyaikainen asuminen

halytysjarjestelma-Seppala-Mikkelin-asuntomessut-2017.jpg

Seppälän perhe halusi kotiinsa helppokäyttöisen, nykyaikaisen turvajärjestelmän. Sector Alarmin järjestelmä on ollut perheen käytössä nyt muutaman viikon ja sen helppokäyttöisyys on yllättänyt positiivisesti.

Seppälät päätyivät valitsemaan Sector Alarmin turvajärjestelmäkseen luettuaan myönteisiä käyttäjäkokemuksia. Suurena toimijana Sector Alarm myös tuntui luotettavimmalta.

Järjestelmä asennettiin Seppälöiden rakenteilla olevaan kotitaloon, niin että perhe pystyi muuttamaan valmiiksi suojattuun kotiin. Kotiin asennettiin muun muassa liikkeentunnistin, vesi-ilmaisimet, savutunnistin, kamera ja lasirikkoilmaisin.

Sector Alarmin asentaja perehdytti perheen järjestelmän käyttöön.

- Palvelu oli erittäin hyvää. Asentaja kertoi puhelimitse työn etenemisestä ja asiakaspalvelu vastasi ripeästi, kun jotain kysyttävää ilmeni, kertoo perheen isä Santeri.

kotihalytin-Seppala-Sector-Alarm-Asuntomessut-2017.jpg 

Järjestelmää hallitaan käsin tai kännykällä

 

Turvajärjestelmän voi kytkeä päälle ja pois käsin tai Sector Alarmin mobiilisovelluksella, jonka avulla järjestelmää voi hallinnoida kätevästi niin kotoa kuin vaikka matkoilta. Samalla järjestelmän tilaa voi seurata reaaliaikaisesti. Sovelluksen käyttöönotto kävi Seppälöiltä muutamassa minuutissa. 

- Turvajärjestelmän laskutus on kuukausipohjaista, eivätkä paristokäyttöiset laitteet vaikuta perheen sähkölaskuun, Santeri Seppälä kertoo.

Onko järjestelmä vaikuttanut päivittäiseen elämään?

- Järjestelmä ei ole muuttanut arkea oikeastaan mitenkään, sillä järjestelmä pitää vain muistaa kytkeä päälle ja pois.

Turvallisuuden tunne on kuitenkin vahvistunut.

- Järjestelmä on tuonut turvatun olon. Kotona ja kotoa pois on pystynyt olemaan rauhallisin mielin ja yöt pystyy nukkumaan levollisesti, Seppälä päättää.

 

Lue lisää kodin hälytysjärjestelmästä