Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Sähköpalo saatiin nopeasti haltuun – hälytysjärjestelmä reagoi heti »

Paloturvallisuus, Asiakastarina, Yrityksen turvallisuus

Aamuvarhaisella kukaan ei vielä ollut tullut töihin, kun oikosulku sai sähkölaitteen kärähtämään korjaamoyrityksen varastossa. Kaikeksi onneksi tilaan oli asennettu Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, joka reagoi välittömästi.

Kodittomien kissojen turvakoti on suojattu tulipaloilta »

Paloturvallisuus, Asiakastarina, Yrityksen turvallisuus

Osku, Astrid, Fauna, Fokkeri ja kymmenet muut karvatassut odottavat uutta kotia ja perhettä hämeenlinnalaisessa Kissakoti Kattilassa. Kissojen turvakoti on suojattu Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä. ”Nukumme kaikki paremmin, kun tällaiset asiat on huomioitu”, sanoo Piia Santama, yksi Kattilan vapaaehtoisista.

Burgerimestari Akseli Herlevin ravintolat suojaa Sector Alarm: ”Meillä on luotettu kumppani” »

Asiakastarina, Yrityksen turvallisuus

Akseli Herlevi tekee Suomen parhaat burgerit Naughty BRGR -ravintoloissaan ja luottaa Sector Alarmin hälytyspalveluun: ”Hälytysjärjestelmä lisää turvallisuuden tunnetta jokaisella.”

"Tärkeintä meille on murtojen ennaltaehkäisy" - kioskiyrittäjät turvasivat mielenrauhansa hälytinjärjestelmällä »

Asiakastarina, Murtosuojaus, Yrityksen turvallisuus

Toista kesäänsä omaa jäätelökioskiaan Turun Kupittaanpuistossa pyörittävät Jäätelökaverit kyllästyivät hermoiluun ja päättivät parantaa yöuniaan hankkimalla Sector Alarm -hälytinjärjestelmän. Jäätelöitsijät Johannes Lehto, Juuso Hämäläinen ja Jerko Seppälä avasivat jäätelökioskin viime kesänä ja ensimmäisenä kesänään kioski joutui kolmen murron kohteeksi. Ny...

Jäätelöyrittäjä tekee työtä positiivisella fiiliksellä - hälytysjärjestelmä suojaa pienenkin yrityksen toimintaa »

Asiakastarina, Murtosuojaus, Yrityksen turvallisuus

Turun Kupittaanpuistoon on jälleen ilmestynyt kauniin sininen jäätelökioski, josta myydään italialaiseen tyyliin valmistettua jäätelöä, ehtaa gelatoa.