Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

”Palvelu tuo turvaa” – Minea Blomqvist-Kakko arvostaa turvallisuutta kotona ja golfkentillä »

11.10.2019  /  Turvallinen koti, Asiakastarina

Minea Blomqvist-Kakko on golfammattilainen ja perheenäiti, jolle turvallisuus on tärkeä asia. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä suojaa golfperheen kotia paloilta ja murroilta silloinkin, kun perhe viettää aikaa matkoilla ja pelikentillä.    

Koira yksin kotona? Hälytysjärjestelmä suojelee myös lemmikkejä »

4.10.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Hälytysjärjestelmä on tärkeä apu eläintaloudessa. Se valvoo palojen ja murtojen varalta ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä.

Rakentaja ja remontoija: Näin ehkäiset tulipalot »

13.8.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus

Paloturvallisuus on tärkeää asumisen kaikissa vaiheissa. Sector Alarmin asiantuntija kertoo, miten pienennät paloriskiä etenkin rakentamisen ja remontoinnin keskellä.

Suojaa vapaa-ajan asunto - asiantuntijan vinkit »

26.6.2019  /  Turvallinen koti, Murtosuojaus, Matkoilla

Mökkeily on suomalaisten rakas harrastus ja elämäntapa. Vapaa-ajan asunnon turvallisuuteen on hyvä kiinnittää huomiota myös silloin, kun se on tyhjillään. Hälytysjärjestelmä auttaa pitämään kesäkodin kunnossa ja tarjoaa suojaa monien yllättävien tilanteiden varalle.

Kameratunnistin nopeuttaa avun saamista – näin se toimii »

8.5.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Kameratunnistin on tärkeä osa kodin hälytysjärjestelmää. Yhdessä ja samassa laitteessa on mukana niin liiketunnistin, lämpöilmaisin kuin hälytyksestä aktivoituva kamera. Hälytyksen sattuessa kuvat nopeuttavat tilanteen tunnistamista ja avun saamista paikalle.

Hälytysjärjestelmä havaitsi tulitikkuleikit ajoissa »

15.4.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Asiakastarina

Tavallinen arki-iltapäivä pirkanmaalaisen perheen kotona sai vaarallisen käänteen, kun pienten koululaisten tulentekoleikki meni pieleen. Sector Alarmin hälytysjärjestelmän ansiosta apu saatiin nopeasti paikalle.

Perhe on turvattu kun isä edustaa Suomea pelikentillä: ”Loistava palvelu kokonaisuudessaan” »

1.4.2019  /  Turvallinen koti, Asiakastarina

Tamperelainen Jussi Piha edustaa Suomea salibandymaajoukkueessa. Hän on myös kolmen pienen lapsen isä, jolle on tärkeää, että koti ja koko perhe on turvattu peli- ja työmatkojen aikana. Nyt perheen kotia suojaa Sector Alarmin hälytysjärjestelmä.      

Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle” »

19.3.2019  /  Turvallinen koti, Asiakastarina, Murtosuojaus

Viiden ihmisen, kahden kissan ja yhden koiran helsinkiläiskoti kokeili testiryhmässä Sector Alarmin hälytysjärjestelmää. Perheen isän mukaan hälytysjärjestelmä auttaa nukkumaan rauhallisemmin – ja myös kertoo, jos koululaiset ovat nukkuneet pommiin.

11 keinoa suojata koti vesivahingoilta »

18.2.2019  /  Turvallinen koti, Vesivahingoilta suojautuminen

Suomessa tapahtuu keskimäärin sata vesivahinkoa päivässä. Syy vahinkoihin löytyy usein ikääntyvistä putkistoista, huonosti tehdyistä liitoksista tai vettä käyttävien laitteiden vioista. Vuotojen ennakointi ja nopea havaitseminen on tärkeää, jotta vältytään suuremmilta vahingoilta.

Palokuntalainen vie turvallisuutta koteihin »

19.11.2018  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus

Hanna-Mari Heilimälle turvallisuus on elämäntapa. Vapaa-ajalla hän toimii sopimuspalokunnan hälytysosastossa ja meripelastuksen parissa, ja suojaa työkseen koteja hälytysjärjestelmien asentajana: ”Minulle on tärkeää, että voin auttaa.”