Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Arttu löysi myyntityöstä oman juttunsa ja kertoo nyt, miten eteni nopeasti vaativiin esimiestehtäviin »

Sector Alarm työpaikkana

Vahvan joukkueurheilutaustan omaava Arttu Hinkula hakeutui myyntialalle, sillä tavoitteellisen tekemisen ja tiimityön yhdistävä myyntityö tarjosi hänelle mahdollisuuden hyödyntää pelikentiltä tuttuja oppeja. Esimiestehtävissä aloitettuaan hän on löytänyt työstä lisää motivoivia puolia. "Työn tavoitteellisuus ja se, että onnistumiset näkyvät konkreettisesti t...

"En epäröinyt sekuntiakaan” – Jaki ja Niko palasivat Sector Alarmille »

Sector Alarm työpaikkana

Jaki Halonen ja Niko Henttinen ovat jo toistamiseen Sector Alarmilla. Myynnin huippuosaajat kävivät välillä hakemassa kokemusta muualta, mutta onnistumisen ilmapiiri ja uudet haasteet houkuttelivat takaisin: ”Työssä voi olla oman elämänsä rokkistara.”

"Uniikki työilmapiiri" - työntekijät kertovat mikä on parasta Sector Alarmilla »

Sector Alarm työpaikkana

Sector Alarmin työntekijöiden tyytyväisyyttä mitattiin keväällä henkilöstökyselyssä ja tulokset olivat jälleen huippuluokkaa. Avoimissa vastauksissa työilmapiiri keräsi monelta kiitokset.

Huippumyyjät varoittavat: ”Myyntityöhön voi rakastua” »

Sector Alarm työpaikkana

Santeri ja Juuso ovat Sector Alarmin kenttämyynnissä menestyneitä myyntityön ammattilaisia. Positiiviset ja energiset tuloksentekijät ovat edenneet urallaan esimiestehtäviin ja paljastavat nyt, millä eväillä huippumyyjäksi noustaan.

Millainen työympäristö saa menestymään? Palkitut työntekijät kertovat »

Sector Alarm työpaikkana

Jenna, Arttu ja Annaliina palkittiin vuoden 2019 Sector Alarm Awards –gaalassa kuuden muun erityisen hyvää työtä tehneen kollegan kanssa. Kaikki kolme kiittävät tiimityötä, tukea ja työyhteisön voimaa.

Sector Way Academyn Jussi auttaa ideat liikkeelle »

Sector Alarm työpaikkana

Sector Alarmilla kehittymiseen ja koulutukseen panostetaan poikkeuksellisen paljon. Jussi Honkonen vetää Sector Way Academya, vastaa koulutuksista ja arvostaa hyvää vuorovaikutusta: ”Keskustelemalla löytää asioita ja oivalluksia.”

Eetu opiskelee insinööriksi ja myy turvapalveluja: ”Opin myymään – raha tulee siinä samalla” »

Sector Alarm työpaikkana

”Tässä hommassa voi päästä hyviin tuloksiin”, sanoo Eetu Auramo. Konetekniikan opiskelija tekee muutamana iltana viikossa töitä Sector Alarmin hälytyspalveluiden myyjänä, nauttii onnistumisen fiiliksistä, osaamisen kehittymisestä ja vapaudesta vaikuttaa omaan työhön ja palkkaan.

”Olen ihan liekeissä, kun tulen toimistolle” – Antin tie johti myyjästä päälliköksi »

Sector Alarm työpaikkana

Antti Lahnajärvi aloitti armeijan jälkeen myyjänä Sector Alarmilla, eteni pian tiiminvetäjäksi ja sparraa nyt myyntipäällikkönä tiimiään hyviin suorituksiin: ”Ehdottomasti parasta on se, kun näkee muiden onnistumisia ja tietää, että on ainakin jonkin verran tukenut sitä.”

Emmi vaihtoi alaa kosmetologista asentajaksi: ”Monipuolisuus on parhaita puolia” »

Sector Alarm työpaikkana

Emmi vaihtoi meikkiboksin työkalupakkiin ja aloitti uuden uran Sector Alarmin hälytysjärjestelmien asentajana: ”Firma ottaa niin hyvin hellään huomaansa, että ei tarvitse jännittää”.

Uusi ura Espanjassa: Robert vetää Suomi-tiimiä Aurinkorannikolla »

Sector Alarm työpaikkana

Kun Sector Alarmin asiakaspalvelukeskukseen perustettiin tiimi palvelemaan suomalaisia asiakkaita, oli Robert ensimmäisten tulijoiden joukossa. Nyt koko perhe asuu Fuengirolan auringon alla ja käytännön asiakaspalvelutyö on vaihtunut vastuullisiin esimiestehtäviin: ”Positiivista on ollut huomata, miten tärkeää hyvä asiakaspalvelu on Sector Alarmille”.