Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Talvi tulee! Näin koti kannattaa suojata »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Miksi kodin ja vapaa-ajan asunnon suojaukseen kannattaa talvella kiinnittää erityishuomiota? Entä miten kodin hälytysjärjestelmä vastaa talven vaatimuksiin? Lue asiantuntijan vastaukset.

Koira yksin kotona? Hälytysjärjestelmä suojelee myös lemmikkejä »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Hälytysjärjestelmä on tärkeä apu eläintaloudessa. Se valvoo palojen ja murtojen varalta ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä.

Rakentaja ja remontoija: Näin ehkäiset tulipalot »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus

Paloturvallisuus on tärkeää asumisen kaikissa vaiheissa. Sector Alarmin asiantuntija kertoo, miten pienennät paloriskiä etenkin rakentamisen ja remontoinnin keskellä.

Sähköpalo saatiin nopeasti haltuun – hälytysjärjestelmä reagoi heti »

Paloturvallisuus, Asiakastarina, Yrityksen turvallisuus

Aamuvarhaisella kukaan ei vielä ollut tullut töihin, kun oikosulku sai sähkölaitteen kärähtämään korjaamoyrityksen varastossa. Kaikeksi onneksi tilaan oli asennettu Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, joka reagoi välittömästi.

Kameratunnistin nopeuttaa avun saamista – näin se toimii »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Kameratunnistin on tärkeä osa kodin hälytysjärjestelmää. Yhdessä ja samassa laitteessa on mukana niin liiketunnistin, lämpöilmaisin kuin hälytyksestä aktivoituva kamera. Hälytyksen sattuessa kuvat nopeuttavat tilanteen tunnistamista ja avun saamista paikalle.

Hälytysjärjestelmä havaitsi tulitikkuleikit ajoissa »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Asiakastarina

Tavallinen arki-iltapäivä pirkanmaalaisen perheen kotona sai vaarallisen käänteen, kun pienten koululaisten tulentekoleikki meni pieleen. Sector Alarmin hälytysjärjestelmän ansiosta apu saatiin nopeasti paikalle.

Palokuntalainen vie turvallisuutta koteihin »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus

Hanna-Mari Heilimälle turvallisuus on elämäntapa. Vapaa-ajalla hän toimii sopimuspalokunnan hälytysosastossa ja meripelastuksen parissa, ja suojaa työkseen koteja hälytysjärjestelmien asentajana: ”Minulle on tärkeää, että voin auttaa.”

Kodittomien kissojen turvakoti on suojattu tulipaloilta »

Paloturvallisuus, Asiakastarina, Yrityksen turvallisuus

Osku, Astrid, Fauna, Fokkeri ja kymmenet muut karvatassut odottavat uutta kotia ja perhettä hämeenlinnalaisessa Kissakoti Kattilassa. Kissojen turvakoti on suojattu Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä. ”Nukumme kaikki paremmin, kun tällaiset asiat on huomioitu”, sanoo Piia Santama, yksi Kattilan vapaaehtoisista.

Keittiö on kodin sydän - näin teet siitä paloturvallisemman »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus

Keittiö on kodin keskipiste – ja samalla paikka, josta moni palo saa alkunsa. Lue, miten pidät huolta keittiön paloturvallisuudesta ja kokkaat ilman kipinöitä.

Kyselytutkimus kertoo: suomalaisille tärkeintä on kodin paloturvallisuus »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Nykyaikainen asuminen

Sector Alarmin teettämä kyselytutkimus kartoitti suomalaiskotien turvallisuustapoja. ”Meillä korostuu paloturvallisuuden merkitys saunojen, takkojen ja muiden tulisijojen takia”, sanoo toimitusjohtaja Fredrik Markelin.