Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Hanna Sumari tuntee asumisen trendit ja tietää, että oma koti on unelmakoti »

5.10.2018  /  Nykyaikainen asuminen

  Asumisen asiantuntija Hanna Sumari on nähnyt suomalaisten kotien muutoksen 90-luvulta tähän päivään. Moni asia on toisin, mutta jotain pysyy samana vuodesta toiseen. Sumarin omassa kodissa tärkeää on etenkin luonnonläheinen pihapiiri ja lasagnelle mitoitettu ruokapöytä.

Kyselytutkimus kertoo: suomalaisille tärkeintä on kodin paloturvallisuus »

6.8.2018  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Ajankohtaista, Nykyaikainen asuminen

Sector Alarmin teettämä kyselytutkimus kartoitti suomalaiskotien turvallisuustapoja. ”Meillä korostuu paloturvallisuuden merkitys saunojen, takkojen ja muiden tulisijojen takia”, sanoo toimitusjohtaja Fredrik Markelin.

Oman näköistä, yhteisöllistä ja lähellä luontoa – näin suomalaiset asuvat 2020-luvulla »

4.7.2018  /  Nykyaikainen asuminen

Asumisen ympärille syntyy uusia palveluita ja yhteiskäyttöiset tilat tulevat lisääntymään, ennustaa Suomen Asuntomessujen tulevaisuuden asumisen asiantuntija Kimmo Rönkä. Asumisen arkeen halutaan niin luksusta kuin luonnonläheisyyttä: ”Olemme siirtymässä elämysyhteiskuntaan.”

Turvajärjestelmän helppokäyttöisyys yllätti Seppälät »

11.9.2017  /  Turvallinen koti, Asiakastarina, Nykyaikainen asuminen

Seppälän perhe halusi kotiinsa helppokäyttöisen, nykyaikaisen turvajärjestelmän. Sector Alarmin järjestelmä on ollut perheen käytössä nyt muutaman viikon ja sen helppokäyttöisyys on yllättänyt positiivisesti.

Kotiin on turvallista tulla ja kotona on turvallista olla – siitä huolehtii turvajärjestelmä »

5.9.2017  /  Turvallinen koti, Asiakastarina, Nykyaikainen asuminen

Yhä useampi suomalainen haluaa turvata kotinsa hälytysjärjestelmän avulla. Nykyaikainen turvajärjestelmä on luotettava ja kaiken lisäksi helppo käyttää.

Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä varustettu talo esittelyssä Mikkelin asuntomessuilla »

5.7.2017  /  Turvallinen koti, Ajankohtaista, Nykyaikainen asuminen

Tämän vuoden Asuntomessut järjestetään Mikkelissä Saimaan rannalla 14.7.-13.8.2017. Messukohteista löytyy myös Sector Alarmin hälytysjärjestelmällä varustettu talo.  Hälytyskeskukseen yhdistetty kodin hälytysjärjestelmä suojaa kotia sekä murroilta että tulipaloilta. Tutustu tarkemmin kodin hälytysjärjestelmään.