Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Koira yksin kotona? Hälytysjärjestelmä suojelee myös lemmikkejä »

4.10.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Hälytysjärjestelmä on tärkeä apu eläintaloudessa. Se valvoo palojen ja murtojen varalta ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä.

Suojaa vapaa-ajan asunto - asiantuntijan vinkit »

26.6.2019  /  Turvallinen koti, Murtosuojaus, Matkoilla

Mökkeily on suomalaisten rakas harrastus ja elämäntapa. Vapaa-ajan asunnon turvallisuuteen on hyvä kiinnittää huomiota myös silloin, kun se on tyhjillään. Hälytysjärjestelmä auttaa pitämään kesäkodin kunnossa ja tarjoaa suojaa monien yllättävien tilanteiden varalle.

Kameratunnistin nopeuttaa avun saamista – näin se toimii »

8.5.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Kameratunnistin on tärkeä osa kodin hälytysjärjestelmää. Yhdessä ja samassa laitteessa on mukana niin liiketunnistin, lämpöilmaisin kuin hälytyksestä aktivoituva kamera. Hälytyksen sattuessa kuvat nopeuttavat tilanteen tunnistamista ja avun saamista paikalle.

Perheenisä nukkuu paremmin: ”Hälytysjärjestelmä tuo turvaa koko perheelle” »

19.3.2019  /  Turvallinen koti, Asiakastarina, Murtosuojaus

Viiden ihmisen, kahden kissan ja yhden koiran helsinkiläiskoti kokeili testiryhmässä Sector Alarmin hälytysjärjestelmää. Perheen isän mukaan hälytysjärjestelmä auttaa nukkumaan rauhallisemmin – ja myös kertoo, jos koululaiset ovat nukkuneet pommiin.

Kodin ja autotallin murtosuojaus kuntoon »

6.11.2018  /  Turvallinen koti, Murtosuojaus, Matkoilla

Murtovaras valitsee useimmiten helpoimman kohteen. Sector Alarmin asiantuntijat kertovat, miten suojaat kodin, autotallin ja varaston, ehkäiset murtoyrityksiä ja vaikeutat ratkaisevasti varkaan työtä.

Nuku rauhassa - hälytysjärjestelmä valvoo kotia ja huomaa yökulkijat »

21.8.2018  /  Turvallinen koti, Murtosuojaus

Kodin hälytysjärjestelmä turvaa kotia kellon ympäri. Kun olet kotona, kytke päälle hälytysjärjestelmän Kotona-tila eli niin sanottu kuorisuojaus. Se suojaa kutsumattomilta vierailta ja huolehtii, ettei pieni lapsi, unissakävelijä tai muistisairas poistu huomaamatta.

”Rakas perheenjäsen on yksin kotona” – lemmikin turvana on kodin hälytysjärjestelmä »

16.4.2018  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Asiakastarina, Murtosuojaus

Maalaismaisemissa mukavia koiranpäiviä viettävä Dara-staffi on niin ihmisrakas, että se ottaisi jopa kutsumattomat vieraat iloisesti vastaan. Kun naapurit ovat kaukana ja koira yksin kotona, on palosuojaus erityisen tärkeää. Daran ja isäntäväen turvana onkin kodin hälytysjärjestelmä. Kohta se saa suojata myös pientä kanalaa.

Oma koti kullan kallis – siinä syy suojella »

14.7.2017  /  Turvallinen koti, Asiakastarina, Murtosuojaus

Kotona on kaikki, mikä on tärkeää: perheenjäsenet ja elämän varrella kertyneet esineet. Näiden lisäksi koti koostuu myös asioista, jotka eivät ole materiaa: muistoista ja turvallisuudentunteesta. Kaikki nämä ovat syitä, miksi yhä useammat hankkivat koteihinsa turvajärjestelmän. Kodin turvaaminen hälytysjärjestelmällä on Sector Alarmin asiantuntijan, Antti La...

"Tärkeintä meille on murtojen ennaltaehkäisy" - kioskiyrittäjät turvasivat mielenrauhansa hälytinjärjestelmällä »

9.7.2017  /  Asiakastarina, Murtosuojaus, Yrityksen turvallisuus

Toista kesäänsä omaa jäätelökioskiaan Turun Kupittaanpuistossa pyörittävät Jäätelökaverit kyllästyivät hermoiluun ja päättivät parantaa yöuniaan hankkimalla Sector Alarm -hälytinjärjestelmän. Jäätelöitsijät Johannes Lehto, Juuso Hämäläinen ja Jerko Seppälä avasivat jäätelökioskin viime kesänä ja ensimmäisenä kesänään kioski joutui kolmen murron kohteeksi. Ny...

Vietä huoleton loma – näin turvaat kotisi matkan ajaksi »

6.7.2017  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus, Mobiilisovellus, Matkoilla

Kesä on otollista aikaa matkustella. Perheet nauttivat Suomen kesästä mökeillään tai matkustavat ulkomaille. Usein matkustelua painaa kuitenkin huoli omasta kodista, joka saattaa jäädä pitkiksikin jaksoiksi tyhjilleen. Tällöin on hyvä pyytää naapuria tyhjentämään postilaatikko säännöllisesti, jättää eteisen valot päälle tai kutsua talonvahti paikalle ajamaan...