Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Suojaa vapaa-ajan asunto - asiantuntijan vinkit »

Turvallinen koti, Murtosuojaus, Matkoilla

Mökkeily on suomalaisten rakas harrastus ja elämäntapa. Vapaa-ajan asunnon turvallisuuteen on hyvä kiinnittää huomiota myös silloin, kun se on tyhjillään. Hälytysjärjestelmä auttaa pitämään kesäkodin kunnossa ja tarjoaa suojaa monien yllättävien tilanteiden varalle.

Kodin ja autotallin murtosuojaus kuntoon »

Turvallinen koti, Murtosuojaus, Matkoilla

Murtovaras valitsee useimmiten helpoimman kohteen. Sector Alarmin asiantuntijat kertovat, miten suojaat kodin, autotallin ja varaston, ehkäiset murtoyrityksiä ja vaikeutat ratkaisevasti varkaan työtä.

Matkaan! Hälytysjärjestelmä huolehtii, että koti pysyy kunnossa »

Turvallinen koti, Matkoilla

Kodin hälytysjärjestelmän ansiosta tiedät, että koti on hyvässä turvassa pitkänkin matkan aikana. Jos jotain tapahtuu, Sector Alarmin hälytyskeskus on aina valmiudessa ja huolehtii avun paikalle.

Näin huolehdit kesämökin paloturvallisuudesta »

Paloturvallisuus, Matkoilla

Mökkisaunan lämmössä ja takkatulen loisteessa mieli lepää. Kun varmistat, että mökin paloturvallisuudesta on huolehdittu, voit nauttia kesästä kaikessa rauhassa.

Mobiilisovelluksella koti on aina hallussa »

Turvallinen koti, Mobiilisovellus, Matkoilla

Säädä kodin valaistusta, sammuta sähkölaitteet tai päästää remonttimiehet käymään. Sector Alarm -mobiilisovellus ja Omat sivut –verkkopalvelu pitävät sinut ajan tasalla siitä, mitä kodissasi tapahtuu.

Vietä huoleton loma – näin turvaat kotisi matkan ajaksi »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus, Mobiilisovellus, Matkoilla

Kesä on otollista aikaa matkustella. Perheet nauttivat Suomen kesästä mökeillään tai matkustavat ulkomaille. Usein matkustelua painaa kuitenkin huoli omasta kodista, joka saattaa jäädä pitkiksikin jaksoiksi tyhjilleen. Tällöin on hyvä pyytää naapuria tyhjentämään postilaatikko säännöllisesti, jättää eteisen valot päälle tai kutsua talonvahti paikalle ajamaan...