Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

"Uniikki työilmapiiri" - työntekijät kertovat mikä on parasta Sector Alarmilla »

10.6.2019  /  Ajankohtaista, Sector Alarm työpaikkana

Sector Alarmin työntekijöiden tyytyväisyyttä mitattiin keväällä henkilöstökyselyssä ja tulokset olivat jälleen huippuluokkaa. Avoimissa vastauksissa työilmapiiri keräsi monelta kiitokset.

Sector Alarmista Suomen Golfliiton virallinen yhteistyökumppani »

3.4.2019  /  Ajankohtaista

Sector Alarm ja Suomen Golfliitto aloittavat yhteistyön. Yhteistyön pääpaino on edistää kotien turvallisuutta ja siten tukea huoletonta harrastamista.

Joululahjoitus SOS-Lapsikylälle »

13.12.2018  /  Ajankohtaista

Turvallinen koti on joulun lämpimin lahja ja siksi ohjaamme joululahjoihin suunnatut varat SOS-Lapsikylien toiminnan tukemiseen.

Kyselytutkimus kertoo: suomalaisille tärkeintä on kodin paloturvallisuus »

6.8.2018  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Ajankohtaista, Nykyaikainen asuminen

Sector Alarmin teettämä kyselytutkimus kartoitti suomalaiskotien turvallisuustapoja. ”Meillä korostuu paloturvallisuuden merkitys saunojen, takkojen ja muiden tulisijojen takia”, sanoo toimitusjohtaja Fredrik Markelin.

Sector Alarm kaksi vuotta Suomessa – ”Olemme saaneet paljon hyvää aikaan” »

13.6.2018  /  Ajankohtaista

”Perusarvoihimme kuuluu asiakaskeskeisyys ja se näkyy kaikissa kohtaamisissa ja tekemisissä joka päivä”, sanoo toimitusjohtaja Fredrik Markelin. Kahden vuoden aikana Sector Alarm on turvannut monta suomalaista kotia ja yritystä ja kasvanut maan toiseksi suurimmaksi alallaan.

”Erittäin mukava työilmapiiri” – Sector Alarmilla viihdytään erinomaisesti »

4.5.2018  /  Ajankohtaista, Sector Alarm työpaikkana

Kevään henkilöstökyselyn tulokset kertovat erittäin korkeasta työtyytyväisyydestä ja motivaatiosta. "Tavoitteenamme on olla työpaikka, joka tarjoaa merkityksellistä työtä ja motivoi jokaista tekemään parhaansa", sanoo henkilöstöjohtaja Marianne Viinikka.

Miten onnistua työnhaussa? Lue asiantuntijan vinkit! »

10.4.2018  /  Ajankohtaista, Sector Alarm työpaikkana

  Joskus työn saaminen voi tuntua saavuttamattomalta haaveelta. Lue asiantuntijamme vinkit, miten erotut eduksesi hakijoiden joukosta.

Uusia asiakkaita siirtyi Sector Alarmille »

14.2.2018  /  Ajankohtaista

Prevent 360:n kotitalous- ja pk-yritysasiakkaat siirtyivät Sector Alarmin asiakkaiksi. Sector Alarmin ja Prevent 360:n (entinen ISS) tekemän sopimuksen myötä Prevent 360:n kotitalous- ja pienyritysasiakaskanta siirtyi Sector Alarmin asiakkaiksi. Sector Alarm huolehtii jatkossa näiden asiakkaiden hälytysjärjestelmästä, -valvonnasta ja -palvelusta ympäri vuoro...

Turvallinen koti on sydämen asia: tuemme SOS-Lapsikylien toimintaa »

19.12.2017  /  Ajankohtaista

Koti on elämän tärkein paikka. Sector Alarm tukee joululahjallaan Suomen SOS-Lapsikylien tärkeää työtä turvallisten kotien hyväksi.

Facebook-kysely kertoi: Elävä tuli tuo parhaan tunnelman »

21.11.2017  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Ajankohtaista

Kysyimme Facebook-sivuillamme, miten valoisa tunnelma syntyy kotiin, kun luonnonvalo on vähissä keskellä kaamosta. Kynttilöistä syntyy vastaajien mukaan paras tunnelma, mutta elävän tulen rinnalla tai korvikkeena koristevalot ovat hyvä vaihtoehto.