« blogin etusivulle

Sector Alarmista Suomen Golfliiton virallinen yhteistyökumppani

3.4.2019  /  Ajankohtaista

golfliitto_uutiskuva_0319_small

Sector Alarm ja Suomen Golfliitto aloittavat yhteistyön. Yhteistyön pääpaino on edistää kotien turvallisuutta ja siten tukea huoletonta harrastamista.

”Yksi Suomen suurimmista lajiliitoista on Sector Alarmille kiinnostava kumppani. Golfliitto edistää positiivista, aktiivista vapaa-ajan harrastamista, me taas tarjoamme huolettomuutta harrastamiseen ja vapaa-aikaan sekä turvallisuuden tunnetta ihmisten elämään joka päivä”, sanoo Suomen Sector Alarmin toimitusjohtaja Fredrik Markelin.

”Golf on harrastus, jonka parissa tulee usein vietettyä pitkiä aikoja poissa kotoa. Yhteinen tavoitteemme on, että harrastuksesta voi nauttia kaikessa rauhassa, kun kodit ja vapaa-ajan asunnot on suojattu paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta”, Markelin jatkaa.

”Meille on tärkeää, miten Sector Alarmin tarjoama palvelu omalta osaltaan tuo mielenrauhaa ja antaa vapauden keskittyä harrastamiseen ja liikkumiseen luonnossa”, kertoo Golfliiton Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki.

”Yhteistyö Sector Alarmin kanssa vahvistaa Golfliiton jäsenien etutarjontaa. Jäsenemme ovat jo hyvin vakuutettuja, nyt voimme tarjota jäsenillemme vielä lisää mahdollisuuksia turvallisempaan vapaa-aikaan – ja myös arkeen”, Rantamäki sanoo.

Tutustu Sector Alarmin palveluihin