« blogin etusivulle

Kotiin on turvallista tulla ja kotona on turvallista olla – siitä huolehtii turvajärjestelmä

5.9.2017  /  Turvallinen koti, Asiakastarina, Nykyaikainen asuminen

vesi-ilmaisin-kotihalytysjarjestelma.jpg

Yhä useampi suomalainen haluaa turvata kotinsa hälytysjärjestelmän avulla. Nykyaikainen turvajärjestelmä on luotettava ja kaiken lisäksi helppo käyttää.

Suomalaiset hankkivat koteihinsa turvajärjestelmiä yhä enenevässä määrin. Sector Alarmin asiantuntijan, Sauli Marilan mukaan kodin turvaaminen on selkeästi nousussa.

- Näitä järjestelmiä hankkivat aivan tavalliset suomalaiset, jotka haluavat suojata kotinsa silloin, kun eivät itse ole paikalla, olipa kyseessä sitten palo- tai murtoturvallisuus, Marila kertoo.

Kattava turvajärjestelmä on helppo asentaa

Nykyaikainen turvajärjestelmä on vaivaton asentaa ja sitä on helppo käyttää. Koko perhe oppii laitteiden käytön nopeasti ja helposti: järjestelmän päälle ja pois kytkemiseen syntyy sukkelasti rutiini.

Asennukseen menee vain muutama tunti, minkä jälkeen turvajärjestelmä on kytkentää vaille käyttövalmis ja toiminnassa. Asentaja perehdyttää asiakkaan järjestelmän käyttöön. Turvajärjestelmään kuuluvat asiakkaan toiveiden mukaiset palvelut, ja se suojaa kotia vaikkapa palo-, murto- ja vesivahinkojen varalta.

Mutta entä jos kotona on hyllyjen päälle kiipeilevä kissa tai touhukas koira? Voivatko liikkuvaiset lemmikit aiheuttaa virhehälytyksiä?

- Kissat saattavat aiheuttaa hälytyksiä liiketunnistimille, kun ne kiipeilevät niin korkeilla paikoilla, mutta tällaisten tapausten varalta voi hankkia liiketunnistimien sijaan esimerkiksi lasirikkoilmaisimen. Jos kotiin tulee virhehälytyksiä ja vartijakäyntejä, ei niistä tule asiakkaalle lisäkustannuksia vaan ne kuuluvat palveluun, Marila sanoo.

 

Seppälän perhe: "Asiointi oli sujuvaa."

kodin-halytysjarjelma-Seppala-Asuntomessut-2017.jpg 

Seppälän kolmihenkinen perhe sai Mikkelin asuntomessuilla näytteillä olleeseen kohteeseen Sector Alarmin turvajärjestelmän helposti ja nopeasti. Perhe halusi uuteen kotiinsa modernin ja helppokäyttöisen kodin turvajärjestelmän.

- Meille on tärkeää, että kotiin on turvallista tulla ja kotona on turvallista olla – koti on suojattu silloin, kun olemme siellä ja silloin, kun emme, kertoo Seppälän perheen isä Santeri.

Santeri Seppälä perheineen tutustui muutamiin valvontajärjestelmiin, mutta suurena toimijana Sector Alarm tuntui luotettavimmalta.

- Sector Alarmista oli myös kirjoitettu paljon positiivisia käyttäjäarvioita.

Santeri Seppälä kehuu oman turvajärjestelmän valitsemista ja asennukseen liittyvää asiointia.

- Sector Alarm asensi järjestelmän rakenteilla olevaan taloomme. Asentaja kertoi puhelimitse työn etenemisestä ja asennuksen jälkeen perehdytti järjestelmän käyttöön. Asiointi oli kokonaisuudessaan todella sulavaa, Seppälä toteaa.

 

Lue lisää kodin hälytysjärjestelmästä