« blogin etusivulle

Koira yksin kotona? Hälytysjärjestelmä suojelee myös lemmikkejä

4.10.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Koira-yksin-kotona-lemmikkien-suojaus 1000x667

Hälytysjärjestelmä on tärkeä apu eläintaloudessa. Se valvoo palojen ja murtojen varalta ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä.

Lemmikkieläimet ovat korvaamattoman arvokas osa perhettä. Siksi on tärkeää huolehtia, että koti on turvallinen myös nelijalkaisille perheenjäsenille.

Joka päivä tulee hetkiä, jolloin lemmikit ovat yksin kotona – esimerkiksi kun olet töissä, kylässä tai kauppareissulla. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä on silloinkin paikalla ja valvoo kodin ja myös lemmikkieläinten turvallisuutta.

Turvaa tulipalon sattuessa

Nopea reagointi tulipalon sattuessa on erityisen tärkeää, kun lemmikki on yksin kotona. Lemmikkisi ei todennäköisesti osaa avata ovea, eikä pysty poistumaan tilasta.

Kun hälytysjärjestelmään yhdistetty savuilmaisin havaitsee savua, Sector Alarmin hälytyskeskus saa tiedon välittömästi. Kamerailmaisimen kuvien avulla hälytyskeskus voi todentaa palon ja kutsua palokunnan paikalle, vaikka et itse pääsisi paikalle tarkistamaan tilannetta ja huolehtimaan lemmikeistäsi.

Pelastusviranomaisia varten asunnon ulko-oveen kannattaa kiinnittää ”Huoneistossa kotieläimiä”-tarra, joita saat esimerkiksi paloasemilta. Tarran perusteella pelastajat tietävät etsiä lemmikkiä, joka on saattanut mennä tulipaloa piiloon.

Hälytysjärjestelmä suojelee myös vahtikoiraa

Moni luottaa murtosuojauksessa vahtikoiraan, mutta valppainkaan vahti ei aina onnistu säikäyttämään murtovarkaita pois.

Hälytysjärjestelmästä kertovat kyltit ja tarrat ennaltaehkäisevät murtoja tehokkaasti. Jos murtoyritys tapahtuu, aiheutunut hälytys saa suurimmassa osassa tapauksista murtautujan luopumaan aikeistaan. Hälytyskeskus saa välittömästi tiedon hälytyksestä, selvittää tilanteen ja kutsuu tarvittavan avun paikalle. Saat myös itse tiedon hälytyksestä ja voit varmistaa, että lemmikkisi on turvassa.

Tutustu kodin hälytysjärjestelmään