Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Miksi palovaroitin tarvitaan joka kerrokseen ja huoneeseen? »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus

Nopeus on palotilanteessa ratkaisevaa. Katso videot, joissa Sector Alarmin hälytysjärjestelmäasentajat havainnollistavat, miksi on tärkeää, että joka kerroksessa ja kaikissa makuuhuoneissa on palovaroitin.

Kaikkein tärkein onnistumisen mittari: 99 % tyytyväisiä asiakkaita »

Turvallinen koti

Sector Alarmin toiminnan tärkein tavoite on huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta. Aivan yhtä tärkeää on tehdä se niin, että asiakas voi joka hetki olla tyytyväinen palveluun. Asiakastyytyväisyyttä mitataan jokaisella kohtaamisella, satoja kertoja päivässä, kertoo Suomen asiakaspalvelutiimin esimies Tiina Okkonen.

”Turvallisuus on yksi maailman megatrendeistä”, sanoo Sector Alarmin uusi toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta »

Turvallinen koti, Nykyaikainen asuminen

Sector Alarmin toimitusjohtajaksi on nimitetty Petteri Kaijasilta, 45. Vahvasti kasvava yritys saa riveihinsä kasvuosaajan, joka uskoo, että kiinnostus kodin turvaamiseen tulee olemaan vahva trendi myös Suomessa. Jalkapalloammattilaisenakin tunnettu Kaijasilta haluaa tuoda parhaat opit pelikentiltä yritysmaailmaan.

Talvi tulee! Näin koti kannattaa suojata »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Miksi kodin ja vapaa-ajan asunnon suojaukseen kannattaa talvella kiinnittää erityishuomiota? Entä miten kodin hälytysjärjestelmä vastaa talven vaatimuksiin? Lue asiantuntijan vastaukset.

Voiko kissa tai koira laukaista murtohälytyksen? »

Turvallinen koti, Murtosuojaus

Kodin hälytysjärjestelmän murtosuojausta kannattaa käyttää, vaikka kotona olisi lemmikkieläimiä. Liiketunnistimen herkkyyttä voi säätää tai sen voi ottaa kokonaan pois päältä.

”Hälytyskeskus näki, että joku siellä liikkui” – murtovaras iski kellariin »

Turvallinen koti, Asiakastarina, Murtosuojaus

Asukkaat olivat matkoilla, kun espoolaiskotiin murtauduttiin kellarin ovesta. Murtautuja ei kuitenkaan päässyt kellaria pidemmälle, kun liiketunnistin laukaisi hälytyksen.

”Palvelu tuo turvaa” – Minea Blomqvist-Kakko arvostaa turvallisuutta kotona ja golfkentillä »

Turvallinen koti, Asiakastarina

Minea Blomqvist-Kakko on golfammattilainen ja perheenäiti, jolle turvallisuus on tärkeä asia. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä suojaa golfperheen kotia paloilta ja murroilta silloinkin, kun perhe viettää aikaa matkoilla ja pelikentillä.    

Koira yksin kotona? Hälytysjärjestelmä suojelee myös lemmikkejä »

Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Hälytysjärjestelmä on tärkeä apu eläintaloudessa. Se valvoo palojen ja murtojen varalta ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä.

Arttu löysi myyntityöstä oman juttunsa ja kertoo nyt, miten eteni nopeasti vaativiin esimiestehtäviin »

Sector Alarm työpaikkana

Vahvan joukkueurheilutaustan omaava Arttu Hinkula hakeutui myyntialalle, sillä tavoitteellisen tekemisen ja tiimityön yhdistävä myyntityö tarjosi hänelle mahdollisuuden hyödyntää pelikentiltä tuttuja oppeja. Esimiestehtävissä aloitettuaan hän on löytänyt työstä lisää motivoivia puolia. "Työn tavoitteellisuus ja se, että onnistumiset näkyvät konkreettisesti t...

"En epäröinyt sekuntiakaan” – Jaki ja Niko palasivat Sector Alarmille »

Sector Alarm työpaikkana

Jaki Halonen ja Niko Henttinen ovat jo toistamiseen Sector Alarmilla. Myynnin huippuosaajat kävivät välillä hakemassa kokemusta muualta, mutta onnistumisen ilmapiiri ja uudet haasteet houkuttelivat takaisin: ”Työssä voi olla oman elämänsä rokkistara.”