Haluatko turvallisuusvinkkejä?

Tilaa uusimmat blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Voiko kissa tai koira laukaista murtohälytyksen? »

13.11.2019  /  Turvallinen koti, Murtosuojaus

Kodin hälytysjärjestelmän murtosuojausta kannattaa käyttää, vaikka kotona olisi lemmikkieläimiä. Liiketunnistimen herkkyyttä voi säätää tai sen voi ottaa kokonaan pois päältä.

”Hälytyskeskus näki, että joku siellä liikkui” – murtovaras iski kellariin »

23.10.2019  /  Turvallinen koti, Asiakastarina, Murtosuojaus

Asukkaat olivat matkoilla, kun espoolaiskotiin murtauduttiin kellarin ovesta. Murtautuja ei kuitenkaan päässyt kellaria pidemmälle, kun liiketunnistin laukaisi hälytyksen.

”Palvelu tuo turvaa” – Minea Blomqvist-Kakko arvostaa turvallisuutta kotona ja golfkentillä »

11.10.2019  /  Turvallinen koti, Asiakastarina

Minea Blomqvist-Kakko on golfammattilainen ja perheenäiti, jolle turvallisuus on tärkeä asia. Sector Alarmin hälytysjärjestelmä suojaa golfperheen kotia paloilta ja murroilta silloinkin, kun perhe viettää aikaa matkoilla ja pelikentillä.    

Koira yksin kotona? Hälytysjärjestelmä suojelee myös lemmikkejä »

4.10.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus, Murtosuojaus

Hälytysjärjestelmä on tärkeä apu eläintaloudessa. Se valvoo palojen ja murtojen varalta ja suojaa koko kotia, perhettä ja rakkaita lemmikkejä.

Arttu löysi myyntityöstä oman juttunsa ja kertoo nyt, miten eteni nopeasti vaativiin esimiestehtäviin »

6.9.2019  /  Sector Alarm työpaikkana

Vahvan joukkueurheilutaustan omaava Arttu Hinkula hakeutui myyntialalle, sillä tavoitteellisen tekemisen ja tiimityön yhdistävä myyntityö tarjosi hänelle mahdollisuuden hyödyntää pelikentiltä tuttuja oppeja. Esimiestehtävissä aloitettuaan hän on löytänyt työstä lisää motivoivia puolia. "Työn tavoitteellisuus ja se, että onnistumiset näkyvät konkreettisesti t...

"En epäröinyt sekuntiakaan” – Jaki ja Niko palasivat Sector Alarmille »

29.8.2019  /  Sector Alarm työpaikkana

Jaki Halonen ja Niko Henttinen ovat jo toistamiseen Sector Alarmilla. Myynnin huippuosaajat kävivät välillä hakemassa kokemusta muualta, mutta onnistumisen ilmapiiri ja uudet haasteet houkuttelivat takaisin: ”Työssä voi olla oman elämänsä rokkistara.”

Rakentaja ja remontoija: Näin ehkäiset tulipalot »

13.8.2019  /  Turvallinen koti, Paloturvallisuus

Paloturvallisuus on tärkeää asumisen kaikissa vaiheissa. Sector Alarmin asiantuntija kertoo, miten pienennät paloriskiä etenkin rakentamisen ja remontoinnin keskellä.

Sähköpalo saatiin nopeasti haltuun – hälytysjärjestelmä reagoi heti »

29.7.2019  /  Paloturvallisuus, Asiakastarina, Yrityksen turvallisuus

Aamuvarhaisella kukaan ei vielä ollut tullut töihin, kun oikosulku sai sähkölaitteen kärähtämään korjaamoyrityksen varastossa. Kaikeksi onneksi tilaan oli asennettu Sector Alarmin hälytysjärjestelmä, joka reagoi välittömästi.

Suojaa vapaa-ajan asunto - asiantuntijan vinkit »

26.6.2019  /  Turvallinen koti, Murtosuojaus, Matkoilla

Mökkeily on suomalaisten rakas harrastus ja elämäntapa. Vapaa-ajan asunnon turvallisuuteen on hyvä kiinnittää huomiota myös silloin, kun se on tyhjillään. Hälytysjärjestelmä auttaa pitämään kesäkodin kunnossa ja tarjoaa suojaa monien yllättävien tilanteiden varalle.

"Uniikki työilmapiiri" - työntekijät kertovat mikä on parasta Sector Alarmilla »

10.6.2019  /  Ajankohtaista, Sector Alarm työpaikkana

Sector Alarmin työntekijöiden tyytyväisyyttä mitattiin keväällä henkilöstökyselyssä ja tulokset olivat jälleen huippuluokkaa. Avoimissa vastauksissa työilmapiiri keräsi monelta kiitokset.